Bīstamas rūpes: 15 briesmīgas lietas, kuras tu pastāvīgi sev nodari

Rūpes par sevi ir svarīgs sievietes dzīves aspekts. Mēs tērējam milzumdaudz laika, spēku un līdzekļu, lai uzturētu savu ārējo izskatu augstā līmenī.

Bet nereti visas cenšanās noved strupceļā. Bet tas viss briesmīgo kļūdu dēļ, kas iznīcina mūsu skaistumu! Lai mūsu cenšanās nebūtu veltas zināšanu trūkuma dēļ, izlasiet šo materiālu! Šeit apkopotas 15 visizplatītākās kļūdas, kuras izkropļo ārējo izskatu un bojā noskaņojumu…

  1. Pārāk reti mazgā grima otiņas

Tas, ka tu esi nopirkusi lielisku grima otiņu komplektu – tā vēl ir puse, tagad ir jāiemācās tās attiecīgi kopt. Netīra otiņa ir īsts baktēriju iznēsātājs, kas rezultātā kļūs par aknes iemeslu. Cik bieži otiņas jāmazgā? Vizāžisti iesaka tonālā krēma otiņu mazgāt pēc katras lietošanas reizes, bet pūdera un vaigu ēnu otiņas – 1 līdz 2 reizes nedēļā. Nav nemaz tik sarežģīti, vai ne? Turklāt nav nepieciešams iegādāties speciālu želeju: šampūns vai pat ziepes arī tiks galā ar šo uzdevumu.

  1. Pastāvīgi eksperimentē ar kosmētiku

Tu dievini kosmētiku, un esi gatava nopirkt “visas tās tūbiņas”. Bet, lūk, kur pārsteigums – bieža pamata kopšanas līdzekļu maiņa var novest pie ādas problēmām, kļūt par iemeslu alerģijām un izsitumiem. Ja tu esi atradusi krēmu, kas ir tev piemērots, tad paliec pie tā. Pretēji izplatītajam mītam, āda nepierod pie kosmētikas produktiem, tā kā labāk izmantot ierastos un kvalitatīvos krēmus, un nevis “lēkāt” no viena pie otra.

  1. Nepareizi izvēlēts tonālais krēms

Vēl viens pārsteigums – tonālais krēms ir jāizvēlas nevis pēc ādas krāsas, bet gan pēc tās veida. Un tas ir ļoti svarīgi! Viss ir vienkārši: sausai ādai nederēs tonālā krēma bāze taukainai ādai, un otrādi. Kā lai saprot, ja uz etiķetes nekas tāds nav rakstīts? Lasi atsauksmes un konsultējies, iegādājoties pirkumu, jo tikai tā var izvairīties no kļūdām rūpēs par sejas ādu!

  1. Aiztiec seju ar rokām

Vienīgais gadījums, kad tu vari bez sekām aiztikt savu seju ar rokām, – kad esi mājās, un pirms tam esi kārtīgi nomazgājusi gan seju, gan rokas. Transportlīdzeklī, uz ielas, darbā centies neaiztikt ādu, un atbrīvojies no kaitīgā ieraduma atbalstīt seju ar plaukstu!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru