Briesmīgi plaušu uzņēmumi parāda, par ko plaušas pārvēršas veipošanas dēļ. Tā nav labāka par smēķēšanu

19 gadus vecais amerikānietis Entonijs Maijo šokēja ārstus ar savu plaušu uzņēmumu pēc veipošanas.

Pusaudzis nokļuva slimnīcā septembra sākumā ar smakšanas lēkmi un smagu klepu. Sākumā speciālisti nolēma, ka viņam ir bronhīts. Bet 15. septembrī Maijo nogādāja neatliekamās palīdzības nodaļā.

LASI VĒL:7 visizplatītākie vēžu veidi vīriešu vidū Ārkārtīgi noderīga informācija! 

Skābekļa līmenis viņa organismā bija vien 36 %, taču, ja skābekļa līmenis organismā ir zemāks par 90 %, tad stāvoklis tiek uzskatīts par kristisku.  

Ārsti Maijo plaušās atklāja sakaltušu veipošanas eļļu. Viņi to salīdzina ar “sakaltušas eļļas šļakatām virtuvē”. Pacientu pieslēdza skābekļa aparātam, lai pakāpeniski attīrītu plaušas.

Entonijs Maijo regulāri veipoja divu gadu garumā. Tagad viņa plaušas līdzinās 60 gadus veca cilvēka plaušām, kas ir izpīpējis pa divām cigarešu paciņām dienā.

Pēc ārstu sacītā, no Maijo plaušām iztecēja šķidrums asins sarkanā, brūnā un tumši zaļā krāsā. Turklāt plaušas guvušas tādu bojājumu, ka orgāns var pat vairs neatjaunoties.

LASI VĒL: 5 produkti, no kuriem paniski baidās jūsu iekšējie orgāni Ne vis ir veselīgs, kas mutē iekšā!

Pēc neoficiāliem datiem no veipošanas ASV miruši 28 cilvēki. Aptuveni 500 cilvēki atrodas slimnīcās. Daži štati jau ir aizlieguši aromatizētās elektriskās cigaretes.

Vai jūs zinājāt, ka veipošanai var būt tādas sekas?

avots: theepochtimes.com

Pievienot komentāru