Brīnišķīgs laiks Dvīņiem un naudas zaudējums Skorpioniem: horoskops jūnijam visām zodiaka zīmēm

Auni

Jūnijs var šķist visnotaļ neviennozīmīgs šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem. No vienas puses zvaigznes sola Aunam ne mazumu rūpju gan darbā, gan ikdienā. Bet tajā pašā laikā, pieliekot spēku un enerģiju, Auns varēs tikt galā ar visām lietām bez vilcināšanās, iegūstot no tām ne mazums labuma. Galvenais – nelielīties par visu un uzreiz. Tā vietā uzmanīgi jāsadala prioritātes.

Vērsis

Šajā mēnesī zvaigznes Vērsim sagatavojušas ne mazums pozitīvu pārmaiņu. Visdrīzāk tās būs saistītas ar darba sfēru. Iedvesma profesionālā sfērā šīs zodiaka zīmes pārstāvjus aizvedīs pie jauniem karjeras augstumiem un pat palielinās finansiālos ienākumus. Necenties apspriest privātās dzīves jautājumus ar cilvēkiem, par kuriem neesi pārliecināts. Ir ļoti liela iespējamība, ka tenkas un baumas nostrādās pret tevi.

LASI VĒL: 

Visi saka, ka Dvīņi ir labsirdīgi. Bet, lūk, viņu rakstura tumšās puses. Ar viņiem mēdz būt grūti

Dvīņi

Šis mēnesis ir brīnišķīgs laiks, lai īstenotu dzīvē savus slēptākos sapņus. Pats laiks īstenot senas vēlēšanās un, piemēram, pieteikties autovadīšanas kursos vai doties uz interesantu semināru, kurā jau sen vēlējies pierakstīties. Tagad zvaigznes tev sniegs visas iespējas, lai tas ko vēlies, īstenotos. Mēneša beigās iespējamas jaunas iepazīšanās – centies biežāk iet laukā.

Vēzis

Šajā mēnesī Vēzim ir iespēja pastrādāt ar sevi. Uz daudziem notikumiem šīs zodiaka zīmes pārstāvji varēs paskatīties no cita skatupunkta un iegūt negaidītus secinājumus. Ģimenes attiecību sfērā centies izvairīties no konfliktiem. Izrādi lielāku pacietību pret tuviniekiem. Pretējā gadījumā strīdi un nesaskaņas var ieilgt.

LASI VĒL: 

Lūk vienīgais horoskops, kam patiešām ir nozīme. Piekrītiet? Godīgā astroloģija

Lauva

Jūnijā apstākļi var izveidoties pilnīgi ne tā kā plānoja Lauvas. Piemēram, cilvēki, ar kuriem viņi rēķinājās, var neattaisnot cerības. Tāpēc jebkurā situācijā sagatavo rezerves plānu. Bet pie visa tā fortūna vienalga būs tavā pusē. Un pat ja sagaidāmais notikumu scenārijs tev šķiet neveiksmīgs, rezultātā tu varēsi iegūt patīkamus bonusus.

Jaunava

Jūnijā Jaunavas labklājība un profesionālā autoritāte daudzējādā ziņā būs atkarīga no viņu spējas glabāt noslēpumus. Centies neuzticēt noslēpumus nepārbaudītām personām – tu vari sev kaitēt. Tāpat mazāk stāsti par saviem darba un privātās dzīves plāniem. Pārbaudi, tavā apkārtnē ir ne mazums skauģu, kas nešauboties liek tev akmeņus riteņos. Mēneša beigas būs brīnišķīgs laiks jaunu lietu uzsākšanai. Pats īstākais laiks, lai realizētu dzīvē senus sapņus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

Pievienot komentāru