Ceļojumu šovā pamatīgi saplūcas pašmāju slavenības

Kanāla 360TV ceļojumu šovā “Četri uz koferiem” slavenajai stilistei Žannai Dubskai ir bijis ne mazums saķeršanos ar pārējiem dalībniekiem, un četrotnes tūrisms Francijā nav nekāds izņēmums.

Uzdevuma laikā stundu runāt franciski ekscentriskā sieviete un pašmāju “drag queen” Amuna Davis jeb īstajā vārdā Dāvis Ķimenis “sakasījās” par to, ka stiliste to vien dara, kā žestikulē viņam sejā. Nepalīdzēja arī tas, ka vīrieša telefons bija teju izlādējies, kas liedza iespēju ar interneta resursu palīdzību saprast svešvalodā dzirdamās frāzes.

Tas kalpoja par katalizatoru visām negatīvajām emocijām, kas sakrājušās starp abiem, liekot justies neērti pārējiem ceļa biedriem influenceriem Felipem Gabrielam un pazīstamajai geštaltterapeitei Annai Lieckalniņai.

“Kādam nepatīk kā es žestikulēju, tāpēc sēdēšu uz rokām. Franciski es mēģināju pateikt, ka es visus mīlu un cienu, bet viss, ko es mēģināju pateikt, bija vienos vārtos. Šajā gadījumā arī viss tur nomira. Mums visiem ir problēma tikai sevī. Mana problēma ir manī, tava problēma ir tevī,” komentē Dubska. Dāvis uz to atbildēja: “Saule, tiešām?”

Pievienot komentāru