Cēsu alus saņem Latvijas alus gada balvu 3 nominācijās

3.februārī atjaunotajā VEF Kultūras pilī, Rīgā, svinīgā ceremonijā tika sumināti “Latvijas alus gada balvas 2017” laureāti. Arī šogad, līdzīgi kā iepriekšējos gados, akciju sabiedrība “Cēsu alus” saņēma balvas vairākās nominācijās:

• Lielākais alus tirdzniecības kāpums HoReCa grupā;

• Lielākais kāpums alus eksporta tirgū;

• Videi draudzīgākais un sociāli atbildīgākais ražošanas uzņēmums.

“Latvijas alus gada balva” ir Latvijas alus darītavu nozīmīgākais gada pasākums un tas notiek jau septīto gadu. Pasākumu organizē Alus, kvasa un iesala dzērienu biedrība “Alus brālība” un Latvijas alus darītāju savienība. “Latvijas alus gada balvas” mērķis ir godināt alus darītāju nozares profesionāļus, kā arī veicināt alus ražošanas un lietošanas tradīciju attīstību un popularizēt nozares ieguldījumu valsts ekonomiskās dzīves izaugsmē un veicinātu alus darītavu savstarpējo sadarbību.

Visu nomināciju pieteikumu izvērtēšanas komisijā šogad darbojās Latvijas Alus darītāju savienības izpilddirektors Pēteris Liniņš, Rīgas tūrisma attīstības biroja (RTAB) valdes priekšsēdētāja Vita Jermoloviča, Latvijas Pašvaldību savienības padomniece lauku attīstības jautājumos Sniedze Sproģe un Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācijas padomes priekšsēdētāja Ināra Šure.

Pievienot komentāru