Cilvēki pieprasa atņemt Kirkorovam tautas mākslinieka statusu

Aprīļa pēdējā dienā Filips Kirkorovs svinēja savu 51. dzimšanas dienu. Šajā dienā viņš saņēma ne mazums siltu vārdu no tuviniekiem un draugiem. Tomēr šajā dienā bija arī sliktas dāvanas.

Piemēram, Tjumeņas iedzīvotāji pieprasīja atņemt dziedātajam tautas mākslinieka nosaukumu. Pēc vīrieša domām, tieši Kirkorova jaunais videoklips bija pēdējais pacietības piliens.

Aprīļa beigās krievu estrādes karalis padalījās ar saviem faniem ar savu videoklipu dziesmai “Garastāvokļa zilā krāsa”. Video sanāca tik neparasts, ka Tjumeņas iedzīvotāji vērsās pie Krievijas prezidenta Putina un kultūras ministru Medinsku ar prasību atņemt dziedātājam Krievijas Federācijas tautas mākslinieka titulu.

Sašutušais Antons Tihonovs ir pilnīgi pārliecināts, ka videoklips slavē alkohola lietošanu, lamuvārdus un izvirtīgu dzīvesveidu. Pēc Tihonova viedokļa, dziedātāja radošumam ir jākalpo par piemēru jaunatnei, un nevis jāatbalsta kaitīgs dzīvesveids. Tādā veidā dziedātāja vārds nav cienīgs atrasties vienā sarakstā ar tādu personību vārdiem kā Konstantīns Raikins, Aleksejs Germans un citi…

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties skandalozo video 

Pievienot komentāru