Cīņa par dzīvību: augs, kurš mani izglāba no nāvīga vēža

Vīrietis no Bulgārijas stāsta par veidu cīņā ar vēzi. Viņa stāsts dod cerību daudziem cilvēkiem. Turpini lasīt rakstu, un uzzināsi, kāpēc viņš ir tik populārs.

“2002. gadā man konstatēja smadzeņu audzēju – labdabīgu. Mani nekavējoties ievietoja slimnīcā. Audzējs bija 5×5 cm, bet operācija pagāja veiksmīgi. Man bija labākais neiroķirurgs Bulgārijā.

Pēc diviem gadiem rezultāti liecināja, ka audzējs ir atgriezies (metastātisks) un gandrīz tāda paša izmēra kā iepriekš. Man bija jāveic jauna operācija. Pēc tās es piedzīvoju kreisās kājas paralīzi. Ārsti konstatēja, ka audzējs ir netipisks.

Es veicu staru terapiju, bet tas nepalīdzēja – audzējs atkārtojās un bija atkal nepieciešama jauna operācija. Pēc tam es devos uz rehabilitāciju, un tur, par laimi, es satiku vīrieti, kurš izmainīja manu dzīvi. Viņš dalījās ar mani, ka cieš no nieru vēža. Pēc neveiksmīgas operācijas viņam deva dzīvot 3-4 mēnešus.

Tad viņš satika sievieti, kas viņam pastāstīja par vienu augu un tā izmantošanas metodi ārstniecībā. Augs saucas plūškoks, tas bieži aug tuksnešainās vietās un ap upes kanāliem. Plūškoka izskatās gandrīz kā mellenes un ir gandrīz vienāda izmēra. Ogas parādās augusta beigās – septembra sākumā.

Mājās pagatavojama recepte:

  • Augļiem jābūt pietiekami nobriedušiem, lai tiem būtu ārstnieciskas īpašības.
  • Nomazgā plūškoka ogas un ievieto burkās. Viena kārta ir ogas, bet nākamais ir cukura slānis, tā turpini, līdz aizpildi burciņu.
  • Glabā saulainā vietā fermentācijai.
  • Pēc divām nedēļām uzglabā ledusskapī.
  • Tu vari sagatavot 2, 3 vai 4 bankas, bet vismaz divas ir nepieciešamas ārstēšanai visa gada garumā.
  • Ņem vienu tējkaroti katru rītu tukšā dūšā, 10 minūtes pirms ēšanas.

Es gaidīju 2 mēnešus, lai savāktu ogas un pagatavotu recepti. Es sāku to lietot. Kopš pēdējās operācijas ir pagājuši 4 gadi – līdz pat šim brīdim man nav bijušas metastātiskas šūnas organismā.”

Visi materiāli ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, pirms lietošanas un sīkākai informācijai sazinies ar ekspertiem!

Starp citu, arī veseli cilvēki var lietot šo līdzekli (tie, kas grib stiprināt imūnsistēmu). Piemēram, tas palīdz pret gripu.

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru