Dāvanu idejas, Jaunajam 2019 gadam: kas noteikti atnesīs veiksmi

Maks ir ne tikai lietderīga, bet arī enerģiski stipra lieta. Pareizi izvēlēts maks piesaistīs laimi, veiksmi un bagātību. Liela nozīme ir arī aksesuāra krāsai: tā kā 2019. gads noritēs dzeltenās Cūkas aizbildniecībā, vēlams, lai arī maks būtu dzeltens. Ja adresātam nepatīk dzeltena krāsa, tad jādod priekšroka jebkurām citām spilgtām krāsu niansēm. Lieliska izvēle būs, ja dāvināsiet zaļas, zelta, sudraba, bēšas vai brūnas krāsas makus.

Dāvinātas rotas palīdzēs piesaistīt veiksmi to ieguvējam. Svarīgi, lai aksesuārs būtu no dārgmetāla. Kategoriski nav ieteicams dāvināt bižutēriju. Šādai dāvanai ir ļoti vāja enerģētika, tāpēc nenesīs ieguvējam veiksmi.

Jaungada atklātnes vietā var pasniegt oriģinālo vēlmju karti. Lai to izdarītu, jāņem lielu lapu un jāaplīmē to ar avīžu un žurnālu izgriezumiem, uz kuriem tiks attēlots tas, ko vēlaties novēlēt adresātam. Pasniedzot dāvanu, brīdiniet, ka vēlmju karte jāievieto redzamā vietā. Šāda dāvana veicinās cilvēka visu vēlmju izpildi.

Saldumi, kas uzdāvināti būs uzdāvināti Jaunajā gadā, arī nesīs veiksmi. Lieta ir tāda, ka Cūkai patīk paēst un tā izjust īpašu mīlestību pret desertiem. Pasniedzot šādu dāvanu, jūs ne tikai iepriecināsiet adresātu, bet arī gada aizbildni Cūku, un tas nozīmē, ka gaidāmais gads būs veiksmīgs arī jums.

  1. gadā Zeme paliks par aizbildniecisku stihiju, un to var ņemt vērā, izvēloties dāvanu. Piemēram, jūs varat dāvināt saviem tuviniekiem ziepes, zieda formā, kas pagatavotas pašu rokām, vai arī pagatavot egļu rotaļlietu komplektu no čiekuriem vai augļiem.

Vislabākā dāvana it tā, kas pagatavota savām rokām. Ar viņa palīdzību jūs varēsiet piesaistīt veiksmi un bagātību tuva cilvēka dzīvē. Tāpēc mēs piedāvājam jums dāvanu idejas, ko varat izgatavot patstāvīgi.

avots: womanhappiness.ru

Pievienot komentāru