Dažādu spoku veidi, kas var jums sekot. Vai jūs zinājāt?

Ne visa paranormālā aktivitāte ir vienāda. Pastāv daudz un dažādi spoku veidi.

Jums ir jāzina par katru, lai saprastu, ko gaidīt, ja nonākat kontaktā ar kādu no tiem.

1.tips: Poltergeisti.

Apraksts: Poltergeisti – tie ir “skaļi spoki”. Viņi spēj manipulēt ar fizisko vidi. Viņi var atvērt logus un kastes. Viņi var pārbīdīt krēslus un grāmatas plauktos. Viņi var ieslēgt un izslēgt gaismu. Viņi var cirst durvis un pat iekurināt ugunskurus.

Poltergeista darbība parasti sākas maigi, izraisot gadījumus, kurus cilvēki kļūdaini pieņem par sakritību. Tomēr laika gaitā viņu aktivitāte var pastiprināties. Dažreiz poltergeists aiziet pats, bet citos gadījumos tas beidzas fatāli.

2. tips: Personības.

Apraksts: Tie ir visizplatītākie spoki. Tie ir mīļotie un tuvinieki, kuri atgriežas, lai jūs mierinātu, vai arī, lai paziņotu svarīgu informāciju, kas, pēc viņu domām, jums ir jāzina.

Šie spoki var radīt smaržu, kas līdzīga smaržām vai cigarešu dūmiem, lai palīdzētu jums sajust viņu klātbūtni. Viņi var arī trokšņot un pat sarunāties ar jums.

Viņi saglabā to pašu personību, kāda viņiem bija vēl dzīviem esot, un joprojām var just emocijas. Šie spoki ir draudzīgi, un tie atgriežas, jo zina, ka jums ir nepieciešama viņu palīdzība.

3. tips: Sfēras.

Apraksts: Sfēras ir visizplatītākais spoku tips. Pieejami nemazums fotogrāfiski pierādījumi, kas apliecina viņu esamību. Tās ir vai nu zilas, vai baltas puscaurspīdīgas gaismas bumbiņas, kas liekas pieaugam.

Sfēras ir cilvēka vai dzīvnieka dvēsele, kas ceļo no vienas vietas uz citu. Tomēr, jo ilgāk viņas pastāv mūsu pasaulē, jo vieglāk var pārvērsties par interaktīvu personību vai poltergeistu.

4. tips: Figūras.

Apraksts: Šie spoki ir mīļotie, kas atgriežas ciemos. Visbiežāk viņi parādās senās, vēsturiskās ēkās vai arī privātās mājās, kur viņi kādreiz ir dzīvojuši.

Figūras izsauc aukstās zonas. Tās arī var noķert fotogrāfijās gaismas spirāļu izskatā.

5. tips: Ektoplazma.

Apraksts: Šie spoki parādās pāris metrus no zemes. Viņi pieņem rotējošas miglas formu: baltā, pelēkā vai melnā krāsā. Viņi parādās uz ielas, kapsētās, cīņulaukos vai vēsturiskās vietās.

6. tips: Apsēsts cilvēks.

Apraksts: Kad ļauns gars iekļūst dzīvā cilvēkā, tas kontrolē viņa apzināto enerģiju. Tā kā viņi atrodas fiziskā ķermenī, šiem spokiem piemīt lielāks spēks, nekā pārējiem.

Viņi var pārvietot priekšmetus, ievainot cilvēkus un nogalināt, kā vien viņi vēlēsies. Viņi ir tikpat bīstami, kā dēmoni.

7. tips: Dēmoni.

Apraksts: Tās ir spēcīgas pārdabiskas būtnes. Viņi var ielauzties mājās, pieķerties objektiem un veikt psihisku un fizisku spīdzināšanu.

Šie spoki var pārvērsties par jebkuru formu. Un tomēr, visbiežāk viņi redzami kā melnas masas, kas stāv durvju ailēs.

8. tips: Ēnas.

Apraksts: Jūs šos spokus varat ieraudzīt ar acs stūrīti, bet, tiklīdz jūs pagriežaties, lai uz tiem paskatītos, viņi acumirklī pazūd.

Ja jums sanāk ieraudzīt tos aci pret aci, jūs pamanīsiet ārkārtīgi tumšu tukšumu. Cilvēka siluetu. Viņi var nēsāt kapuci vai plašķi. Viņi pat var pazust nakts melnumā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru