Dažādu spoku veidi, kas var jums sekot. Vai jūs zinājāt?

9. tips: Dēmoni no pūļa.

Apraksts: Šos dēmonus piesaista pūļi. Viņi parādās tikai tajās vietās, kurās atrodas lielas cilvēku grupas. Kad tos fotogrāfē, viņi pieņem izkropļotas formas.

10. tips: Dzīvnieku spoki.

Apraksts: Šos spokus parasti dzird, un nevis redz. Viņi var skrāpēt durvis vai sienas, radīt skrāpējošas skaņas pa grīdu, šņākt vai riet.

11. tips: Nedzīvi spoki.

Apraksts: Šie spoki iemiesojas nevis kā cilvēki, bet gan kā priekšmeti. Viņi var ieņemt kuģu, automašīnu, vilcienu un pat lampu formu. Šie spoki rada vajāšanas sajūtu, kas nozīmē, ka starp jums un spoku nav savstarpējās iedarbības.

Tas, ko jūs redzat, tas ir tikai notikumu atspoguļojums, kas jau ir notikuši. Notikumi šajā rajonā ir noslēgti to nozīmīguma dēļ. Jums nekas nedraud, jo jūs redzat tikai atlikušo enerģiju.

12. tips: Dubultnieks (dopelgangers).

Apraksts: Šie spoki var projicēt sevi vairākās vietās vienlaicīgi, tāpēc izskatās vienādi.

Viņi var pat imitēt ārējo izskatu cilvēkam, kurš joprojām ir dzīvs, tāpēc jūs varat zvērēt, ka esat redzējuši draugu pirms piecām sekundēm, kad patiesībā viņš atradās pilnīgi citā vietā.

13. tips: Ļarvas.

Apraksts: Tie ir ļauni klaiņojoši spoki. Viņi ir saistīti ar tumsu, bojāeju un nelaimi.

Iemesls, kāpēc viņas ir tik ļaunas, ir tas, ka viņi dzīve aprāvās, un viņas netika apglabātas. Iespējams, ka viņām nebija ģimenes, kas varētu viņas apraudāt.

14. tips: Mākslīgie spoki.

Apraksts: Šos spokus rada stāstnieki. Kad cilvēku grupa savācas un dod spokam vārdu, un cenšas to izsaukt, viņa garīgās enerģijas var sevi parādīt. Tas ir visretāk sastopamais spoku tips.

Vai jūs interesējaties par šo tumsu? Uzzinājāt kaut ko jaunu?

avots: thoughtcatalog.com

Pievienot komentāru