“Decembrī mēs svinētu kāzu gadadienu” Traģisks stāsts par 31 gadu vecu Latvijas iedzīvotāju, kurš nomira no Covid-19

Gribējām paskatīties, kā tas viss būs, kā cilvēki pārnesīs šis vakcīnas. Jo no vienas puses bija bail, ka līdz galam tas viss nav pārbaudīts. Gaidījām kādu laiku, varbūt pavasari. Un tad skatīties un vakcinēties, bet sanāca tā, ka saslimām.

Es vēl pa jokam sacīju, ka tagad ātri izveseļosimies un 5. decembrī mums bija jābūt kāzu gadadienai, tā ir arī mana dzimšanas diena, jubileja, 25 gadi. Un es teicu, ka ja viss būs atvērts, varēsim kā cilvēki aiziet uz restorānu pasēdēt,” teic Jūlija.

Uz jautājumu, kāpēc Artūru tik ilgi neveda uz slimnīcu, atbildēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) vadītāja Liene Cipule. Slimnīcas jau mēnesi dzīvo katastrofu medicīnas sistēmā. Personāla, kas ārstē pacientus, pietrūkst, kas nozīmē, ka stājas spēkā algoritms, kā šķirot pacientus.

Visu rakstu Tu vari izlasīt ŠEIT

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uldis</cite>

    Vainīgs nav ne kovids, ne vai cilvēks ir vakcinēts / nevakcinēts, bet gan neatliekamā medicīniskā palīdzība, kura nevarēja sniegt palīdzību, jo Politiķi/Valsts vīri nolaiduši / izzaguši / izdrāzuši valsts medicīnas /aprūpes sistēmu. Beidziet vienreiz vainot cilvēkus, kas vēl cīnās par savām cilvēktiesībām un vainojiet tos, kuri ir patiešām vainīgi!

Pievienot komentāru