Deivida Bekhema ģimenē gaidāms priecīgs notikums – Viktorija gatavojas dāvāt vīram piekto bērnu

Kļuva zināms, ka drīzumā Deivida un Viktorijas Bekhemu ģimenē notiks priecīgs notikums – viņiem gaidāms papildinājums un Viktorija gatavojas uzdāvināt vīram piekto bērnu.

Bet piedzimt bērnam vajag martā, par ko arī paziņojuši laimīgie vecāki saviem tuviniekiem un ģimenei, savācot tos pie kopīga galda un atverot šampānieša pudeli.

Pēc cilvēka, kas ir tuvu zvaigžņu pārim, informācijas, viņi abi ir ļoti laimīgi un uzskata šo notikumu par dievišķu svētību. Turklāt Deivids un Viktorija sapņo, ka viņiem piedzims meitenīte.

Ne vienam nav noslēpums, ka pēdējā laikā viņu attiecības nav bijušas ideālas, pat klīda baumas par viņu šķiršanos, bet acīmredzot Dievs viņiem deva vēl vienu iespēju, un tas bija vislabākais, kas ar viņiem varēja notikt.

“Katru reizi, kad viņiem rodas problēmas, viņu ģimene kļūst lielāka.” “Tā ir pārbaudīta metode, kas viņiem strādā jau daudzus gadus”. – stāsta ģimenes draugs.

“Kad Viktorija ir stāvoklī, viņi ir iemīlējušies un vislaimīgākie cilvēki.” Deivids dievina sievu grūtnieci, bet viņa staro no laimes, kad vīrs ar viņu ir maigs un uzmanīgs.

Jāatgādina, ka pārim jau ir četri bērni. Vecāki nedaudz pārdzīvoja, kā viņi izturēsies pret jauna ģimenes locekļa ierašanos. Un viņi pārdzīvoja ne velti, jo bērnu reakcija bija ļoti atšķirīga.

Vecākais dēls -19 gadus vecais Bruklins bija šokēts, 16 gadus vecais Romeo un 13 gadus vecais Krūzs ļoti priecājās, bet 7 gadus vecā Hārpere bija ļoti laimīga, bet mazliet apmulsusi.

Viņi jau ir izdomājuši vārdu meitenei, par kuru viņi sapņo – Karolīna, šis ir Viktorijas otrais vārds un Deivids būtu priecīgs nosaukt mazo meitiņu par godu savai mīļotajai sievai un tādējādi izrādīt viņai pienācīgu cieņu.

avots: zhenray.ru

Pievienot komentāru