Desmit pazīmes, kuras vienmēr paredz drīzus ienākumus

Zīmes-ticējumi nebija radušies netīšām. Tie nākuši no mūsu senču novērojumiem, kuri vienmēr piepildījās.

Tieši tādēļ daudzi vēl joprojām tic to iedarbībai. Bet ir arī tādi, kuri nedaudz skeptiski skatās uz šo tematu.

Tā vai citādāk, bet eksistē ticējumi, kuri vēsta par drīzu maciņa satura papildināšanos. Ir arī tādas zīmes, kuras vairs nestrādā. Tam ir vesela rinda iemeslu. Piemēram par laika apstākļiem – neapstrīdēsim faktu, ka pēdējā laikā klimats ir ļoti mainījies, un attiecīgi – daba arī.

LASI VĒL: Uz katras banknotes ir skaitļi Uzzini, kuri no tiem piesaista veiksmi un bagātību

Bet ne jau visi vērojumi saistīti ar laika apstākļiem.

Daudzi no tiem piesaista finanšu neatkarību un materiālos ienākumus. Dažkārt mēs vienkārši nepievēršam uzmanību ikdienas sīkumiem, kuri tieši norāda uz naudas plūsmas palielināšanos. Tātad, lai jūsu maks nekad nepaliktu tukšs, centieties būt uzmanīgāki pret sīkumiem.

10 pazīmes, kuras sola naudu

★Mūsu ķermenis vienmēr norāda uz kaut kādām izmaiņām dzīvē, tajā skaitā arī uz ienākumiem. Kad niez kreisās rokas delna, tas sola naudas papildinājumu pašā tuvākajā laikā.

★Ja kādu daļu savu ienākumu nesavtīgi atdosiet tiem, kuri ir trūkumā, jūs nekad nepaliksiet bez ienākumiem. Bet svarīgi ir atcerēties, ka dot šo daļu vajag no visas sirds, bet nevis tikai tādēļ, lai tā pie jums atgrieztos divkāršā apmērā.

LASI VĒL: Neviens no darbiniekiem nespēja saprast, no kurienes kaķis katru vakaru dabū tādu naudu

★Jūsu māja – tas arī ir enerģijas avots. Ja tajā sakrājies pārāk daudz nevajadzīgu krāmu, tas var atņemt visu pozitīvo enerģētiku, atņemot arī ienākumus. Lai jūsu mājā vienmēr būtu materiālā pārticība, nepieciešams ik pa laikam to sakārtot, un var pat aizrauties ar fen šui.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru