Dievs strādā klusumā. Kāpēc nevienam nedrīkst stāstīt par nākotnes plāniem. Vienkārši ticiet!

Uzticieties Dievam, pat, ja dzīve ir netaisna.

Tajos brīžos, kad liekas, ka nav ceļa, nav izejas, ka laiks ir pagājis, ka vēlēšanās ir neiespējama vai arī, ka jūs to neesat pelnījuši, vienkārši ticiet. Un laiks noteikti pienāks!

Dievs vienmēr uzklausa jūsu lūgšanas, un tas, kas jums ir apsolīts, noteikti notiks – lai arī pēc 1, 3, 5 vai vairāk gadiem, bet notiks. Jūs, iespējams, jau aizmirsīsiet par savām vēlmēm, un cerība sāks gaist, bet sirds dziļumos jūs nekad nepadosieties, jo Dievs neļaus ticībai nomirt sirdī, par kuru Viņš rūpējas.

To ir grūti pieņemt, dažreiz pat sāpīgi, bet jums ir jāzina, ka nekādas pūles nav veltas.

Laiks iet, cilvēki var jūs nosodīt, apstākļi var mainītes, bet Dievs nekad neaizmirsīs! Jūs esat Dieva bērns, un Viņš jums nedod tādus pārbaudījumus, kurus jūs nespējat izturēt. Viss, kas jums ir lemts, notiksies, jo jūsu dzīve nav nejauša, un tajā būt gan kāpumi, gan kritumi. Bet pat sakāves nav nejaušas – tās jūs stiprina!

Dievs ir taisnīgs; Viņš atjauno taisnīgumu un ļaunu vērš par labu. Sapņi un orjektu, kurus Dievs jums ir lēmis, tiks izpildīti. Dievs atradīs veidu. Tas, ko Viņš teica, tiks izpildīts, radīsies no nekā un notiks.

Viss mainīsies, kad jūs vismazāk to gaidīsiet, un jūs būsiet pārsteigit par izcilajiem Dieva plāniem. Jūs saņemsiet svētību, jūs smaidīsiet un pateiksieties Dievam.

Nebaidieties no Dieva klusēšanas, viņš strādā!

Uzticieties Viņam, un turpiniet cīnīties. Uzticoties Dievam, jūs varat priecāties par dzīvi pat tad, kad viss nenotiek tā, kā jums gribētos.

Vai jūs ticat, ka viss ir Dieva rokās?

avots: lifter.world

Pievienot komentāru