Divu bērnu māte apstājās, lai palīdzētu savainotajam motociklistam, un gāja bojā pati

27-gadus vecā Emīlija Bārtlija gāja bojā avārijas vietā Melnburnas piepilsētā, Austrālijā. Viņai palika piecus gadus vecs dēls un septiņus gadus veca meita.

Sieviete bija ceļā pie savas ģimenes no darba pansionātā, kad kļuva par liecinieci briesmīgai avārijai. Motociklists lielā ātrumā ietriecās “Audi”, kas izbrauca krustojumu. 37 gadus vecais vīrietis smagi cieta, un Emīlija, ne mirkli nevilcinādamās, apstājāss un metās palīdzēt vīrietim.

Labsirdīgā sieviete centas vīrietim veikt sirds masāžu, raksta Daily Mail. Bet pati kļuva par upuri: viņu notrieca garām braucošā mašīna. Ceļš bija slikti apgaismots, un auto vadītājs varēja pavisam vienkārši cilvēku nepamanīt. Emīlija nomira notikuma vietā. Motociklists, kuru viņa gribēja izglābt, arī nomira turpat.

“Tā bija briesmīga aina. Un sieviete apstājās, un gāja uz avārijas vietu. Tajā pašā brīdī garām brauca cita automašīna un pārbrauca viņai pāri. Diemžēl, sieviete nomira notikuma vietā”

Breds Makartūrs, inspektors

Inspektors Breds Makartūrs sievietes rīcību noraksturoja par “nesavtīgu un varonīgu”. Kas attiecas uz motociklistu, drošības sargi runā, ka viņš brauca “neprātīgi un bezatbildīgi”. Turklāt pie viņa tika atklāta balta viela, kuras izcelsme vēl jānoskaidro. Policija ir uzsākusi abu avāriju izmeklēšanu.

Emīlijai palika divi bērni, kuriem tagad nāksies uzaugt bez mātes. Viņas vīrs patlaban ir šoka stāvoklī, un nekādi nevar aptvert, kas ir noticis.

avots: life.ru

Pievienot komentāru