Divus gadus veca meitene bez rokas adoptēja kaķēnu ar trīs ķepām – starp abiem mazuļiem radās īpaša saikne

 

Kaķēns, kuram ir tikai trīs kājas, atrada mājas ģimenē, kurā aug divus gadus veca meitene Skārleta, kurai arī nav ekstremitātes. Kad abi mazuļi tikās, bija pamanāms, ka starp viņām nekavējoties izveidojās īpaša saikne, it kā viņas saprastu viena otru.

 

Skārleta ir drosmīga meitene, kas cieš no retas vēža formas un ir zaudējusi kreiso roku. Viņa vienkārši mīl kaķus. Viņas vecāki vēlējās, lai viņa aug ar mazu kaķēnu, un lai viņš būtu tāds pats kā viņa. Pusgadu vecāki meklēja kaķēnu ar trim kājām, kuru būtu iespējams adoptēt ģimenē, un Ziemassvētku priekšvakarā viņu vēlme beidzot piepildījās.

LASI VĒL: Pazīt var tikai pēc balss: kas noticis ar Laimas Vaikules seju? 66 gadus vecā dziedātāja pārsteidza fanus ar savu izskatu

Ziemassvētku vakarā ģimene ziņās redzēja stāstu par trīs mēnešus vecu kaķēnu, kuram nesen tika amputēta kājiņa. Viņi sāka zvanīt, lai uzzinātu, kā viņi varētu šo kaķēnu adoptēt. Sākumā vecāki nevarēja iegūt nepieciešamo informāciju, tāpēc viņi nolēma personīgi doties uz dzīvnieku patversmi, kur atradās kaķēns. Pēc tēva teiktā, Skārleta bija ļoti satraukta – viņa mīl kaķus.

Viņa pamanīja, ka Doka (tā sauca meiteņu dzimtas kaķenīti) bija skavās, un tēvs viņai teica, ka viņa ir tieši tādā pašā situācijā kā meitene. Atbildot uz to, mazā meitene uzlika roku uz kaķēna stiprinājumiem un pamāja ar galvu, sacīja meitenes tēvs. Tajā brīdī vecāki saprata, ka tas ir īstais mājdzīvnieks viņu meitai. Skārleta saprata, ka pārdzīvo tādas pašas grūtības kā šis kaķēns, viņi teica.

LASI VĒL: Galkins pastāstīja, kā Pugačova gatavojas nāvei

Pēc vecāku teiktā, kaķēnīte Doka ātri pierada pie jaunajām mājām un izrādījies ļoti kustīga un aktīva, neskatoties uz fiziskajiem ierobežojumiem. Viņa ir ļoti sirsnīga un mīl gulēt uz ceļiem, piebilda meitenes tēvs

COMMENTS

Pievienot komentāru