Dvīnes apprecējās ar dvīņiem – un cer vienlaicīgi palikt stāvoklī Viņu bērni būs ģenētiski brāļi un māsas.

Dvīņi Džošs un Džeremijs, kuri vienā un tajā pašā dienā apprecējās ar dvīnēm Briannu un Britāniju, plāno dzīvot vienā mājā un radīt bērnus vienā un tajā pašā dienā, vēsta New York Post.

Kad 35 gadus vecie Džošs un Džeremijs Sajleri satika 33 gadus vecās dvīnes Britāniju un Briannu Dīnas, viņi nosauca to par “dubultu saikni”, un tagad viņi grib radīt lielu ģimeni. Pāri satikās dvīņu festivālā Ohaio, 2017. gada augustā, un viņi norāda, ka tā bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena.

Meitenes bija ballītē, kad Britānija ieraudzīja skaistu dvīņu pāri, tāpēc viņa pievērsa savas māsas uzmanību puišiem. Arī brāļi pamanīja pievilcīgās blondīnes, un paši piegāja viņām klāt.

Dzirksteles parādījās vienlaicīgi, un tam sekojoši Brianna apprecējās ar Džeremiju, kamēr viņas māsa Britānija apprecēja Džošu. “Mēs vēlamies, lai arī mums būtu dvīņi un gribam, lai viņi piedzimtu vienā dienā. Es zinu, ka tie ir uzreiz četri bērni”, – sacīja vienā pārraidē Džošs. “Mēs audzināsim mūsu bērnus kopā”.

Britānija norāda, ka viņu topošie bērni būs tuvāki nekā tipiski brālēni vai māsīca, pateicoties viņu neparastajiem gēniem. “Tas ir ģenētiski pārsteidzoši. Mūsu bērni būs ģenētiskie brāļi un māsas”.

“Teorētiski viņi būs brālēni vai māsīcas, bet ģenētiski viņi būs brāļi un māsas, jo mums ir kopīgs DNS”, – piebilst Britānija.

Gaišmatainās māsas, kas strādā kā juristes advokātu birojā, apgalvo, kas viņām noteikti grūtniecības iestāsies vienā laikā.

“Ja mana māsa paliktu stāvoklī, es noteikti gribētu dalīt ar viņu šo pārdzīvojumu. Būt vienlaicīgi stāvoklī, noteikti būtu grūti, īpaši ņemot vērā fiziskās pārmaiņas organismā”, – sacīja Brianna.

Pat viņu vecāki, kuri pilnībā atbalsta visus viņu centienus, teica, ka viņi ir domājuši, kāda būs bērnu dzīves, kad viņiem būs savi bērni. Meiteņu māte Debora Dīna norādīja: “Man patīk domāt par to, kāda būs viņu dzīve. Vai viņiem piedzims viens bērns, tad viņam būs četri vecāki? Tas būtu interesanti.”

Džošs atzinās, ka daži cilvēki negatīvi reaģē, kad dzird par to, ka pāris cer audzināt bērnus kopā. Viņi ir pārsteigt, ka jaunie cilvēki visi dzīvo kopā.

Meitenes atzinās, ka tad, kad viņiem būs bērni, viņas sevi uzskatīs par mammu arī māsas bērniem.

Britānija un Brianna ir tik tuvas, ka guļ kopā, nēsā vienādu apģērbu un mīl turēties kopā. “Daži cilvēki turas rokās, mēs turamies aiz kājas, kad sēžam kopā”, – sacīja Britānija.

“Kad mēs bijām maziņas, mēs vienmēr bijām labākās draudzenes… Mums patīk sekot līdzi, ka mēs maksimāli atbilstam viena otrai”, – sacīja Brianna. “Briātnija un es – esam identiskās dvīnes. Un mēs atradām identiskos dvīņu brāļus”, – viņa piebilst.

Brāļi atzīstas, ka bija nolēmuši, ja gadījumā atradīs sievietes – dvīnes, tad vispār neprecēsies. “Tā ir tāda saikne un sapratne, kuru nav iespējams atrast nekur citur”.

Dvīņi saka, ka tas ir brīnums, ka neviens no četrotnes nebija precējies, un, ka viņiem visiem bija sapnis apprecēt dvīņus. Džošs saka: “Mums ļoti paveicās, ka mēs viņas atradām. Atrast savu sapņu sievieti, un viņai vēl ir dvīņu māsa priekš mana dvīņu brāļa.” Džošs saka, ka viņiem regulāri prasa, vai viņi maina partnerus. Bet viņi nekad to nedara, un pat par to nejoko.

“Būt par dvīni ir pati maģiskākā lieta, kas mums ir dāvināta. Tā ir kā būvēta atbalsta sistēma. Radniecīga dvēsele”, – stāsta Britānija.

Kā tu domā, viņiem piedzims dvīņi?

avots: nypost.com

Pievienot komentāru