Dziedātāja Adele pēc satriecošā svara zuduma mainījusies līdz nepazīšanai. Pats Breds Pits sācis viņai “piecirst kanti”!

Bijusī Adeles fitnesa trenere Kamila Gudija stāsta, ka skatuves māksliniece ievērojusi ļoti stingru diētu, dienā uzņemot vien 1000 kaloriju. Tā dēvētās sirtuīnu diētas sastāvā bija ogas, tumšā šokolāde, kāposti, sarkanvīns, soja un vairāki citi produkti.

Šī diēta, kas nu jau kļuvusi par modes lietu slavenību vidū, aktivizē organismā noteiktas olbaltumvielas jeb sirtuīnus, ēdot tādus pārtikas produktus kā ābolus, mellenes un lapu kāpostus, bet ēdienu gatavošanā izmantojot kurkumu un pētersīļus – tādējādi tiek sasniegts tāds pats efekts, kādu var panākt ar fiziskiem treniņiem vai badošanos.

Protams, lai iegūtu pievilcīgas ķermeņa formas, Adelei treneres uzraudzībā vēl arī nācās kārtīgi pasvīst sporta zālē.

Fani ir sajūsmā ar Adeles jauno veidolu, sociālajos tīklos paužot, ka tagad viņa izskatās “laimīgāka un veselīgāka”.

LASI VĒL: Īpaša militārā diēta, kas ļauj zaudēt 5 kg tikai 3 dienās. Pārsteidzoši!

Pēc mediju ziņotā, Adele modīgo diētu sākusi ievērot jau 2017.gadā, bet pērnā gada oktobrī, kad bijusī apalīte izgāja sabiedrībā, varēja redzēt, ka viņa ir kļuvusi ievērojami slaidāka.

Šogad janvārī dziedātāja apstiprināja, ka ir nometusi veselus 45 kilogramus. Šīs ziņas ir iedvesmojušas gan viņas talanta cienītājus, gan citus interneta lietotājus, kuri sākuši ieturēt sirtuīnu diētu, lai iegūtu šmaugākas ķermeņa aprises.

avots: elitereaders.com

COMMENTS

Pievienot komentāru