Es esmu jurists, un esmu šķīris jau vairāk nekā 1000 pārus. Šeit ir mani 6 padomi tiem, kuri vēlas glābt laulību

Iespējamas problēmas, un veids, kā tās atrisināt.

Pēc statistikas datiem, laulību institūts ir nelaimē. Skaitļi ir briesmīgi – 53 % laulības beidzas ar šķiršanos, raksta Fatherly. Pievienojiet vēl 10 % neveiksmīgu laulību, kur pāri paliek kopā bērnu dēļ vai arī reliģisku iemeslu dēļ, un jūs atklāsiet, ka trīs ceturtdaļas no noslēgtajām laulībām nestrādā.

“Laulības – tā ir kā loterija, – saka Džeims Sekstons,  – jūs, iespējams, nevinnēsiet, bet, ja jūs vinnēsiet, tas, ko jūs vinnēsiet ir tik labs, ka ir vērts nopirkt biļeti”.

Sekstons ir laulības šķiršanu advokāts Ņujorkā un grāmatas “Ja tu esi manā kabinetā, tad jau ir par vēlu” autors. Divdesmit gadu darbošanās laikā Sekstons ir izšķīris vairāk nekā 1000 pārus. Viņa atklātība nāk no dziļas sapratnes, ka svētlaime var bankrotēt.

Un tā, ja jūs nopirkāt vai arī plānojat nopirkt loterijas biļeti, par kuru runā Sekstons, ko jūs varat izdarīt, lai palielinātu izredzes? Viņš stāsta, ka jūs varat sekot līdzi sīkumiem. Sīkas kļūdas un neveiksmes, kuras, lai arī nevainīgas, ar laiku var izraisīt katastrofu.

Laulības, kā likums, izjūk divos veidos: ļoti lēni, un pēc tam uzreiz, – viņš saka. “Tas ir tāpat, kā cilvēki bankrotē. Nav vienas vienīgas ūdenslāses, kas būtu atbildīga par plūdiem, bet plūdi notiek”.

Sekstons stāsta, ka daudzi cilvēki nāk pie viņa uz kabinetu naudas, krāpšanas vai nesaprašanās dēļ. “Bet šie nopietnie konflikti parasti ir procesu sekas, kas slepus asināja attiecības ilgu laika periodu”.

Un, lai arī jūs nevarat paredzēt visas iespējamās jūsu laulības problēmas un atrast labāko plānu, Sekstonam ir pāris piedāvājumi, kuri mazinās iespēju ierasties viņa kabinetā. Viņš ir atklājis problēmas, un ceļus uz to risinājumu.

1. Izvairieties no sakaru traucējumiem.

Sekstons stāsta, ka viņu šokē tas, cik bieži pirmais, kas laulībā pazūd, ir patiesa saziņa. Lavierējot starp ikdienas dzīves stresiem, problēmu risināšanu darbā, bērnu vadāšanu no viena pulciņa uz otru, randiņiem ar radiniekiem un svētkiem, pāri bieži problēmas risinājumu atliek malā. Bet galu galā, saka Sekstons, šīs problēmas mūs piemeklē.

“Jūs neesat atklāti un nekomunicējat viens ar otru par to, kas notiek jūsu galvā un jūsu sirdī”, – viņš stāsta. “Es domāju, ka risinājums ir aktīva saziņa. Patiesi – muļķīgi atklāts paziņojums. Tāpēc, ka, galu galā, jūsu laulības patiesība tiek atklāta. Es labāk gribētu, lai tas tiktu izrunāts starp pāri, nevis tiesas zālē”.

2. Neapturiet jūtas.

Viena no daudzajām banalitātēm, ko precēts vīrietis dzird savās kāzās un ap to, un turpina dzirdēt visas laulības garumā: “Laimīga sieva nozīmē laimīgu dzīvi”. Bet sievai saka, ka tie divi vārdi, kas viņai ir jāiemācās no galvas ir “Jā, dārgais!”. Lai arī Sekstons atzīst, ka šo divu parunu jēgai ir iemesls, viņš arī apgalvo, ka tie var iesēt nepatikšanu sēklas laulībā.

“Tā ir lieliska recepte cilvēkiem, kuri slēpj neapmierinātību sevī”, – viņš stāsta. “Tāpēc, ka patiesībā tie vēsta: “norijiet savas jūtas, pat, ja esat ar kaut ko neapmierināti vai, ja kaut kar ar jums nav kārtībā, vienkārši piekrītat laulātajam”.

Lai izvairītos no šīm lamatām, viņš stāsta, vajag dot un ņemt, un pārliecināties, ka jūs sadzird.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru