Es pārkaisu savu gultu ar sodu. Es jums pastāstīšu kāpēc

Šī informācija var būtiski mainīt jūsu dzīvi, tāpēc noteikti izlasiet līdz galam. Kāpēc mēs ar sievu reizi nedēļā kaisām sodu uz mūsu gultas? Jums tas interesē? Tad lasiet, tur viss ir sīki uzrakstīts.

Visi zina, ka mikrobi ir uz jebkuras lietas, priekšmeta un pat uz mēles. Jūsu vieta, kur jūs guļat, nav izņēmums, īpaši matracis. Protams, visi maina gultas veļu, un daži to var darīt ļoti bieži, tomēr matraci nevar izmazgāt veļas mašīnā un tāpēc putekļi tajā krājas mēnešiem, pat gadiem. Tieši tāpēc mums var palīdzēt visparastākā cepamā soda, kas piešķirs matracim sākotnējo tīrību.

LASI VĒL: Es speciāli izkaisu diļļu sēklas pa visu dārzu: es jums izstāstīšu kāpēc

Ar sodu var viegli apstrādāt visu matraci un tas būs kā jauns, kā tikko no rūpnīcas. Protams, mūsdienu pasaulē ir dažādi spēcīgāki ķīmiskie produkti, kas tiek pārdoti veikalos, bet pēc to izmantošanas jums ir nepieciešams gulēt citā telpā vismaz dažas dienas, jo to smarža ir kaitīga un nenāk par labu veselībai, bet soda ir dabīgs produkts, kuram nav specifiska aromāta un tā nekādā veidā nekaitē veselībai. Tāpēc mēs neiesakām matraču tīrīšanai izmantot ķīmiskos līdzekļus, sakām to pēc savas pieredzes, ieklausieties, nenodariet kaitējumu sev un savai ģimenei.

Lai matracis būtu tīrs, vispirms ir regulāri jāmazgā gultas veļa un jāgludina tā ar tvaiku, tad jūs visu iznīcināsiet, gan baktērijas, gan veļas pulvera atlikumus, kas ne vienmēr labi izskalojas. Gultas veļa jāmaina ik pēc 14 dienām, tāpēc neslinkojiet un bieži mainiet gultas veļu, galu galā tas ir ne tikai slikti matracim, bet arī var kaitēt jūsu veselībai. Netīrs matracis un gulta var izraisīt putekļu ērcīšu vairošanos, tāpēc ievērojiet higiēnu un tīrību apkārtējā vidē.

COMMENTS

Pievienot komentāru