Esat noguruši no diētas? Nekad nebūtu domājis, ka mana sieva nometīs 14 kilogramus 21 dienas laikā, vienkārši dzerot šo dzērienu!

Mēs zinām, ka cilvēka ķermenis ir ideāla mašīna, un tāpēc tai nepieciešama pastāvīga apkope un uzlabošana. Jums ir nepieciešamas labākās barības vielas un elementi, lai ķermenis strādātu pareizi.

Tomēr dažreiz mēs pārspīlējam, un tas notiek tad, kad rodas nelielas neveiksmes, kas noved pie sliktas dūšas vai problēmām, izraisot svara izmaiņas.

Lūk, kāpēc šodien mēs pastāstīsim par vienu ļoti veselīgu un noderīgu līdzekli, kas palīdzēs perfektam ķermenim, un jūs atgriezīsieties pie dabīgas tā funkcionēšanas. Un tomēr, tas prasa pacietību un dzīvesveida izmaiņas, tas ir tikai viens mazs solītis, kas atvieglos jūsu dzīvi.

Mums būs nepieciešams sekojošais:

Karote rīvēta ingvera.
Atvēsināts gurķis, sagriezts.
Pāris citroni.
Piparmētras lapas.
Minerālūdens.

Pagatavošana:

Ar šīs receptes palīdzību mēs palīdzēsim jums nomest lieko svaru, bet atcerieties, ka tas ir tikai sākums.

Uzvāriet ūdeni, pievienojiet piparmētras lapas un nodzēsiet uguni. Ļaujiet pāris minūtes ievilkties un uzglabājiet citā traukā. Tajā pašā laikā savienojam citronu sulu, kuru mēs izspiedām, un pievienojam gurķa šķēlītes un ingveru. Mēs pievienojam arī pāris citrona miziņas gabaliņus. Mēs samaisīsim divus preparātus un tos sasaldēsim.

Ideālā gadījumā lietot glāzi šī līdzekļa katru dienu nedēļu no vietas, pēc tam nākamajā nedēļā devu palielina divas reizes. Ideja ir tāda, ka beigu beigās ir jāizdzer 3 glāzes dienā līdz mēneša beigām. Šis dzēriens palīdzēs izvadīt kaitīgās vielas un izmantot uzkrātos taukus jūsu ķermenī, lai pārvērstu tos par enerģiju.

avots

Pievienot komentāru