Galvenā seriāla “Sasisto lukturu ielas” aktrise pēc ceļu satiksmes negadījuma zaudējusi atmiņu un runas spējas

Aktrise Anastasija Meļņikova no Sanktpēterburgas, kas iekarojusi skatītāju mīlestību pēc seriāla “Sasisto lukturu ielas”, darbojās Kiras Prošutinskas autorprogrammā.

Pirms tam viņa nesniedza intervijas par savu privāto dzīvi, bet raidījumā “Sieva. Mīlestības stāsts” Anastasija atklāti pastāstīja par neparastajām pašas likteņa peripētijām.

Aktris tikko bija izkļuvusi no pusaudzes vecuma, kad pirmo reizi izjuta iemīlēšanās jūtas. Viņas izredzētais Tamazs bija pieaudzis vīrietis, mammas vienaudzis, kas kopā ar mammu mācījās medicīnas fakultātē. Tamazs nekad nebija precējies, viņu mīlestībai pavisam drīz vajadzēja nostiprināties likumīgā laulībā. Bet jauno laime bija neilga, Anastasijas mīļotais traģiski gāja bojā, kad viņai palika 18 gadi.

Trīs gadus pēc traģēdijas Meļņikova satika savu jauno likteni. Par viņas vīru kļuva Vjačeslavs Teļnovs, kas “Ļeņfilm”ieņēma svarīgu amatu. Viņš ļoti godprātīgi izturējās pret Anastasiju, un viņa apsolīja kļūt viņam par labu sievu. Viņai nācās daudz ko ziedot ģimenes labā. Viņa pameta teātri un veltīja sevi vīram un mājām. Bet ilgi tā turpināties nevarēja, un pēc astoņiem gadiem laulības izjuka. “Mēs daudz ko iedevām viens otram. Bet kaut kādā brīdī mēs atklājām, ka vairāk nekā nav palicis. Es neko nenožēloju”, – atzinās aktrise.

22 gadu vecumā Anastasija iekļuva briesmīgā ceļu satiksmes negadījumā. Pusgadu viņa bija pilnībā paralizēta, viņa zaudēja atmiņu un runas spējas. Tas bija grūts periods, bet aktrisei izdevās atjaunoties pēc tik smagas traumas. Viņa pat varēja piedalīties šovā “Dejo ar zvaigzni”. Tiesa, brīnišķīgās vokālās spējas viņa tā arī neatguva.

Tagad Anastasija veido savu dzīvi tikai ap savu meitu Mašu. Viņa savam vienīgajam bērnam ir radījusi mājīgas mājas. Mašu silda mātes mīlestība, un šajā divu sieviešu burvju pasaulē Meļņikova negrib ielaist nevienu. Varbūt vēlāk, kad meita pati iekārtos savu dzīvi, viņa padomās arī pati par savu laimi.

avots

Pievienot komentāru