Garīgā nozīme visām 12 zodiaka zīmēm. Atrodi savu!

Kādā rītā radītājs ieraudzīja, kā strīdas viņa 12 bērni. Viņi centās noskaidrot, kā viņi atšķiras savā starpā. Negaidīti viņam radās vēlēšanās katru no viņiem apveltīt ar unikālām īpašībām.

Viņš pa vienam pasauca bērnus pie sevis, lai sniegtu savu dāvanu:

Tu, Auns, nāci pasaulē pirmais, un tev tiks dota spēja vest aiz sevis citus. Tu būsi pirmais, kas radīt idejas un tās aiznesīs līdz citiem. Bet tev tas obligāti nav jādara pašam, tava dzīve ir rīcība, un tavs mērķis – atrast to, kurš spēs izpildīt tavas idejas labāk par tevi pašu.

Tu, Vērsi, būsi apveltīts ar spēku, kas ļaus izraut koku ar visām saknēm. Tavs darbs ir lielisks un prasa pacietību. Tu neatkāpsies no savas nozīmes, jo tad tavs darbs zaudēs jēgu. Tu nekad nezaudēsi gribu, nepārdomāsi pusceļā un nebūsi atkarīgs no citiem. Es dodu tev spēku, izmanto to ar prātu!

Tu, Dvīni, neatstāj nevienu jautājumu bez atbildes, un varēsi parādīt visiem, ko cilvēks redz un jūt iekšienē. Tu nekad neuzzināsi, kā tu to paveic, bet, meklējot dziļu dzīves jēgu, tu apjautīsi savu dāvanu: zināšanas.

Tu, Vēzi, varēsi cilvēkiem iemācīt, kas ir emocijas. Tu būsi piepildīts ar smiekliem un asarām, un tas viss citos cilvēkos atmodinās dvēselisku līdzjūtību, pateicību un prieku. Šim nolūkam tev būs ģimene, kur varēsi vairot šīs emocijas.

Tev, Lauva, visai pasaulei ir jāparāda, kas ir panākumi. Bet nekļūsti lepns, jo tas nav tevis paša nopelns, bet manis kā Radītāja. Ja tu to aizmirsīsi, cilvēki tevi nicinās. Un tieši tāpēc es tev dodu arī dievbijību.

Tev, stingrā Jaunava, ir dots strukturēt visu, ko radījis cilvēks. Tu darīsi bet varēšu sasniegt pilnību ar tavu palīdzību. Par to tu dabūsi domu skaidrību.

Tev, Svari, ir misija palīdzēt cilvēkiem būt lietas kursā par viņu pienākumiem un saistībām attiecībā pret citiem. Tādā veidā tu iemācīsi viņiem dzīvot brālīgi un iegūsi zināšanas, lai izprastu savas rīcības sekas. Par tavu nebeidzamo tiekšanos radīt citiem kārtību un mieru, es tev dāvinu mīlestību.

Tev, Skorpion, ir ļoti sarežģīts uzdevums. Tev tiks dota prasme iekļūt citu cilvēku prātos, bet tu par to nevarēsi runāt. Tu bieži izjutīsi skumjas par citu cilvēku nepilnībām. Tas tevi tuvinās Man, un tu nekad neaizmirsīsi, ko es jūtu, skatoties uz cilvēkiem. Tu cīnīsies ar saviem instinktiem, bet kā dāvanu saņemsi augstu spēju spriest tiesu.

Tu, Strēlniek, spēsi likt cilvēkiem smieties. Tavs humors dos viņiem cerību. Tu iziesi cauri daudziem pārbaudījumiem, un kā dāvanu saņemsi bezgalīgu pārpilnību, kuru tu izplatīsi, izstarojot gaismu.

No tevis, Mežāzi, es gaidu asinis un sviedrus, jo te ir jāmāca cilvēkus strādāt. Tava misija nav viegla, jo uz saviem pleciem tu nesīsi visu cilvēku darba smagumu. Es uz tevi uzlieku visu atbildību, bet es tevi noteikti arī atalgošu par tavu smago darbu.

Tu, Ūdensvīrs, esi cilvēces redzētājs, tavs pasaules redzējums atklāj visas lieliskās iespējas. Bet tu izjutīsi visas sāpes, ko sniedz vientulība, jo šīs vīzijas neļauj tev dzīvot piezemēti. Bet tā vietā tu iegūsti brīvības un iedvesmas dāvanu, un tu kalposi cilvēcei.

Tev, Zivs, ir vissmagākā misija. Es lūdzu tevi nest visas cilvēces ciešanas uz saviem pleciem. Tavām asarām ir jābūt manām asarām. Tu izjutīsi šīs sāpes, lai sniegtu citiem līdzjūtību. Tāpēc es tev došu pašu vērtīgāko dāvanu: tu būsi vienīgā persona, kas mani sapratīs.

Tavs galvenais dievišķais uzdevums ir izturēties pret cilvēkiem tā, kā to paredz tava dāvana. Dari to godīgi!

avots: stiriactuale.net

Pievienot komentāru