Ģimene ar četriem bērniem pārbūvējusi skolas autobusu par… māju

Bijušais ugunsdzēsējs Gabriels Maiers ar sievu Debiju spēra neparastu soli savā dzīvē: viņi pārdeva savu 7 istabu māju Čikāgā un kopā ar četriem bērniem apmetās mājā uz riteņiem, kura izveidota no veca skolas autobusa!

Norakstīto, darba kārtībā esošo veco skolas autobusu, kuru vēlāk pārtaisīt par māju uz riteņiem, Gabriels un Debija iegādājās par 38 tūkstošiem. Šis lēmums nebija spontāns – pēc pāra teiktā, savā vecajā mājvietā viņi vienmēr bija apkrāvušies ar rēķiniem, reti viens otru satika un kopumā jutās nelaimīgi. Visiem esot bijis kopīgs sapnis – kādreiz doties ģimenes ceļojumā uz ASV rietumu krastu

Kādā reizē, kad viens no Debijas draugiem  izstāstījis par tādām mājām, kuras tiek izveidotas no skolas autobusa, viņai šī ideja ļoti iepatikās. Vīrs viņu atbalstīja un kopā viņi iestājās entuziastu sabiedrībā, kuri izmanto šādas mājas – autobusus. Izzinājuši dažādas nianses, pāris izvēlējās sev piemērotu variantu autobusu 2000 Thomas High Top un nopirka to, atdeva pārtaisīšanai par mājvietu speciālai kompānijai, kas ar to nodarbojās.

Pēc sešiem mēnešiem Maiersu ģimenes jaunā māja bija gatava, viņi nedomājot savu 460 m2 lielo pilsētas māju iemainīja pret mobilo, kuras platība bija ne vairāk kā 23 m2 .

Lai cik dīvaini neliktos, ar šādu nelielu platību bija pilnībā pietiekoši, lai izmitinātu viņu 6 cilvēku ģimeni. No veca autobusa veidotā māja no iekšpuses ir ļoti simpātiska un mājīga.

Salonā uzreiz aiz vadītāja sēdvietas atrodas divi izlaižami dīvāni, kas vienlaicīgi kalpo gan kā viesistaba, gan viesu guļamistaba. Pašiem saimniekiem un bērniem ir savas guļamās platības autobusa pakaļgalā.

Pēc viesistabas ir novietota G-formas virtuve ar darba virsmu, bet pēc tam – guļamā platība. No sākuma ir bērnistaba ar divām divstāvu gultām, bet pēc tam – vecāku guļamistaba. Turklāt tur ievietota arī garderobe!

Šķir nākošo lapu un aplūko, kas viņiem sanāca

Pievienot komentāru