“Ģimene burkā” Jānis nāk klajā ar savu versiju par attiecībām ar sievas draudzeni

Jānis Bindrs-Blumenaus nesen sagaidīja mājās sievu Agritu ar skaidru un nemaināmu lēmumu – šoreiz pamest ģimeni pavisam. 360TV šovā “Ģimene burkā” viņš atklāja, ka Jelgavā tagad viens pats īrējot trīsistabu dzīvokli, kur pat ir sācis taisīt remontu.

“Sāku jaunu dzīvi. Protams, jāizremontē visas istabas. Padzīvošu viens pagaidām. Tāpēc, ka pagaidām gribu padzīvot viens,” saka Jānis. Tāpat vīrietis apgalvo, ka Agritas precētā kolēģe, ar kuru viņš šoruden pavadījis daudz laika, ir tikai draudzene, un vīriešiem var būt draudzīgas attiecības ar sievietēm.

Neskatoties uz to, viņš atzina, ka, jā, ir attiecībās, turklāt kopumā saņem “mega daudz” uzmanības no pretējā dzimuma pārstāvēm kā brīvs vīrietis: “Es esmu attiecībās. Neteikšu, ar ko, jo nevēlos paziņot šī cilvēka vārdu un uzvārdu. Vēl pagaidām nevar līdz galam saprast – būs vai nebūs.

Tad jau redzēs, kā tas viss izvērtīsies, bet, nu, kaut kādā statusā es esmu tomēr. [..] Jā, varbūt es atpūtos ar cilvēku kopā, bet Agrita tur kaut ko pārprata, tāpēc visas tās baumas bija. Kāpēc man, kā vīrietim, nevar būt draudzene? Nevis kā sieviete, bet kā draudzene? Es domāju, ka katram vīrietim var būt arī draudzene, un viņš var atpūsties kopā ar draugiem, kā viņš vēlas.”

Pievienot komentāru