„Ģimeniskuma” reitings pēc Zodiaka zīmes – no „nodevējiem” līdz „sargātājiem”. Un kurā vietā esiet jūs?

Visas laulības sākas apmēram vienādi – partneri ir iemīlējušies līdz ausīm un gatavi nodzīvot laimīgi līdz mūža galam, raksta Popsugar. Bet dažkārt zvaigznes nesakrīt un viss sagrūst. Tiešā nozīmē.

Neviens nezina, cik ilgi laulātie nodzīvos kopā – gadu vai divdesmit gadus. Tikai astrologi var pateikt priekšā jums, kas no Zodiaka zīmēm – vispiemērotākais kandidāts uz sievas vai vīra lomu.
Lūk, vispatiesākais Zodiaka zīmju reitings: no sliktākajiem vīriem un sievām pie labākajiem.

12. Mežāzis.

Mežāžiem piemīt daudzas brīnišķīgas īpašības, kuras palīdz viņiem veidot attiecības. Šie cilvēki ir taisnīgi, uzticīgi un ļoti inteliģenti. Neskatoties uz to, Mežāži vairāk rūpējas paši par sevi, nekā vēl kāds cits.
Viņi nepielaidīs sev klāt cilvēku, ar kuru viņiem nav kopīgs skatījums uz pasauli un nav nekādu ambīciju. Mežāžiem netraucētu atslābināties un pamēģināt saprast partneri.

11. Ūdensvīrs.

Neatkarība un vieglprātība – lūk galvenās Ūdensvīra iezīmes, neviena no tām neveicina stipras laulības. No Ūdensvīriem sanāk teicami draugi, patīkami sarunbiedri un jautri pudeles brāļi, bet nekādā ziņā ne priekšzīmīgi laulātie.
Jūs var aizkaitināt viņa jautrums un bezbēdība, un tāpat arī nevēlēšanās piekāpties. Bet attiecības – tā ir divu cilvēku savienība, kuri gatavi iet uz kompromisu kopēju mērķu vārdā.

10. Jaunava.

Jaunavas – spēcīgi cilvēki. Viņas bieži palīdz partnerim atvērties, sasniegt mērķus un īstenot sapni. Tomēr, kad kaut notiek ne tā kā vajadzētu, Jaunavas krīt depresijā un ļoti viļās, viņiem nolaižas rokas.
Lai laulības ar Jaunavām būtu laimīgas, pieņemiet viņu pedantisko dabu, izdariet visu iespējamo, lai palīdzētu viņiem sasniegt vēlamo. Priekš viņiem tas ļoti daudz nozīmē, pretī viņi jums dāvās uzticību un rūpes.

9. Strēlnieks.

Strēlnieki pēc dabas ir ceļotāji un avantūristi. Viņš ātri iemīlas, bet ir aušīgs un nepastāvīgs. Lai saprastos ar viņu, nevajag viņu pārāk stipri ierobežot.
Ja Strēlnieks sajutīs, ka kāds domā laupīt viņa brīvību, tad visdrīzāk aizbēgs. Pat laulībā Strēlniekam grūti ierobežot sevi ar stingriem rāmjiem, viņš var pat partnerim piedāvāt brīvas attiecības.

8. Skorpions.

Skorpioni – droši, uzticami, mīloši laulātie, bet tajā pašā laikā briesmīgi privātīpašnieki. Viņi nebūs greizsirdīgi, bet var enerģētiski nospiest cilvēku, kurš zaudējis pret viņu jūtas.
Viņi tiecas uz pilnību, tāpēc pārāk daudz pieprasa no partnera. Viņu patstāvība un kategoriskums var patraucēt viņiem izveidot stipras laulības. Turklāt Skorpioni dod priekšroku bēgt prom no problēmām.

7. Auns.

Tie ir zinātkāri, kaislīgi un mīloši partneri, bet ļoti bezatbildīgi. Auni ir ļoti spontāni un neparedzami. Tas ir liels retums, kad Auns iepriekš pabrīdina par saviem plāniem.
Vīrietis Auns, esot laulībā, var aiziet agri no rīta un atgriezties tikai nākamās dienas rītā. Pārmetumi un vārdi par uztraukšanos šajā situācijā nepalīdzēs. Aunam vajag atriebties ar to pašu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru