„Ģimeniskuma” reitings pēc Zodiaka zīmes – no „nodevējiem” līdz „sargātājiem”. Un kurā vietā esiet jūs?

6. Dvīnis.

Laulības ar Dvīni notiks tikai pie viena nosacījuma: viņš meklē dvēseles biedru, un sieviete atbilst viņa ideālam, bet vīrietim ir noturīgs stāvoklis sabiedrībā un skaistums.
Dvīnis pieradis rūpēties par savu ģimeni un tuviniekiem. Viņam ir svarīga saskarsme un arī novitātes. Pēc rakstura Dvīņi dažkārt ir kā bērni, mīl padraiskoties un pasmieties. Viņiem piemēroti ir zinātkāri partneri.

5. Svari.

Svari – uzticami partneri, ar kuriem var izveidot stabilas laulības un stipras attiecības. Laulībā viņi izturas kā juristi: aizstāv katra ģimenes locekļa līdztiesību un tiecās nodibināt taisnīgumu ģimenē.
Vienīgā problēma ir tajā, ka Svari ir visai neizlēmīgi. Tāpēc partnerim vajag uzņemties praktiski visu iniciatīvu uz sevi. Izlemt par laulībām Svariem ir ļoti grūti, toties tad, kad šis solis ir izdarīts – atpakaļ ceļa viņiem vairs nav.

4. Lauva.

Vīrieši-Lauvas laulībā uz sevi ņem sagādnieka lomu – dāsna un gādīga. Saviem tuvajiem viņš ir kā drošs mūris. Lauva lepojas ar savu ģimeni un ar sevi ģimenē, tas ir ar savu lomu. Viņš patiešām vēlās dot savai ģimenei visu pašu labāko.
Turklāt pašam Lauvam ir svarīgi palikt uzmanības centrā. Visiem ģimenes locekļiem jābūt atkarīgiem no viņiem un dievināt viņu par to. Bet savā uzvedībā viņš absolūti nav agresīvs, bet tieši otrādāk – uzticams, maigs un mīlošs.

3. Vēzis.

Vēzis stājas laulībā tikai pēc tam, kad apsvērti visi par un pret. Viņš nekļūs par paraugsaimnieku vai saimnieci. Taču Vēzis ir spējīgs nodrošināt savai otrai pusei paradīzes ligzdiņu emocionālajā ziņā.
Vēži – jūtīgi un uzticami partneri, viņi ir vienkārši radīti priekš laulības. Viņi rūpējas par ģimeni un katra tās locekļa labklājību, un priekš tā gatavi kalnus gāzt. Vienīgais viņu trūkums – nemācēšana konstruktīvi pieņemt kritiku.

2. Vērsis.

Jāatzīst, ka tā ir visuzticamākā Zodiaka zīme. Ja jums ir laimējies stāties laulībā ar Vērsi, tad jūs esiet nolemti ilgai un laimīgai laulības dzīvei. Pēc dabas Vērsis ir ļoti mīlošs un uzticams.
Viņa vīrišķība, dzīves enerģija un veselīgais humors ir tik apburoši, ka ļoti drīz jūs bez viņa dzīvot nevarēsiet. Taču izturēt Vēršus spējīgs ne katrs – viņu ietiepīgā un sarežģītā rakstura dēļ.

1. Zivis.

Ģimenē Vēzi augstu vērtē par viņu izsmalcinātību un maigumu. Zivs vienmēr atbalstīs, uzklausīs, nomierinās un padalīsies gudrā padomā. Viņa pacentīsies ienest mājā harmoniju un mieru, pietam atteiksies no līdera pozīcijām.
Pēc viņu domām, daudz svarīgāk ir aptvert katru no savas ģimenes locekļiem ar uzmanību un gādību. Zivis ir miermīlīga zīme, viņi nemīl konfliktēt, tāpēc, ja ir tāda iespēja – cenšas izvairīties no strīdiem.
Vai piekrītat tādam Zodiaka zīmju raksturojumam?

avots: lifter.world

Pievienot komentāru