Glāze ar sālsūdeni palīdzēs atrast negatīvo enerģiju mājās. Lūk, kas ir jādara! Kā “attīrīt” dzīves telpu

Viss mūsu dzīvē sastāv no enerģijas – gan pozitīvās, gan negatīvās, raksta Awareness Act. Nav iespējams pilnībā atbrīvoties no negatīvā, bet var ievērojami mazināt tā daudzumu, kaut vai mājās.

Apskatīsim vibrāciju likumu. Saskaņā ar to, viss sastāv no enerģijas un tam piemīt izteikta vibrācija vai frekvence. Tā ir arī ar cilvēku un viņa domām!

Tas, kurš ir pieradis nīdēt un žēloties par dzīvi, izstaro negatīvo enerģiju, kas var ietekmēt arī jūs. Turieties tālāk no tādiem cilvēkiem, pulcējiet sev apkārt pozitīvi noskaņotas personības.

Jūs neticēsiet, cik ļoti daudz negatīvas enerģijas atrodama jūsu mājās. Un, jo tās ir vairāk, jo sliktāk jūs jūtaties.

Kad mājas ir pārpildītas ar negatīvu enerģiju, cilvēki izjūt spriedzi un nogurumu dziļā līmenī. Bet atbrīvoties no negatīvās enerģijas ir pavisam vienkārši – jums būs nepieciešamas vien trīs lietas.

Attīrīšana ar ūdeni un jūras sāli.

Sastāvdaļas:
• 2 ēdamkarotes etiķis;
• 2/3 ēdamkarotes jūras sāls;
• 1 pilna glāze ūdens;
• 4 pilieni baltās salvijas eļļas (nepieciešamības gadījumā var aizstāt ar krustnagliņu vai vīraku).

Instrukcijas:
• Ieberiet jūras sāli tukšā glāzē, un aplejiet ar ūdeni.
• Ūdenim pievienojiet etiķi, un pēc tam baltās salvijas eļļu. Maisījumu nevajag samaisīt, vienkārši atstājiet visu, kā ir.
• Sagatavojiet vairākas glāzes katrai istabai.
• Atstājiet katru glāzi uz 24 stundām, un pēc tam pārbaudiet, kas ir mainījies. Pacentieties, lai glāzei neviens nepieskartos.

Ja ūdens nekādi nav izmainījies, tad šajā istabā nav novērota negatīvā enerģija. Bet, ja ūdens ir mainījis krāsu vai tekstūru, ņemiet glāzi un izlejiet to uz ielas (desmit metru attālumā no mājas).

Procedūru atkārtojiet, līdz ūdens paliek tīrs.

Telpās ar lielu negatīvās enerģijas daudzumu, glāzei jāstāv ne mazāk par nedēļu. Tas darbojas, jo baltās salvijas eļļa spēj negatīvu, bet citas sastāvdaļas efektu pastiprina.

Jūras sāls arī mazina negatīvo enerģiju.

Izdariet to, un jūs uzreiz pamanīsiet, kā ir izmainījusies atmosfēra jūsu mājās. Ja jūs to darīsiet reizi mēnesī, tad negatīvā enerģija no jūsu mājām pazudīs uz visiem laikiem.
Noteikti veiciet šādu procedūru! Tā palīdzēs jums atbrīvoties no negatīvās enerģijas.

avots: awarenessact.com

COMMENTS

Pievienot komentāru