Herpes vīrusa ārstēšana : 11 pašas efektīvākās tautas metodes

Herpes vīruss uz lūpām jeb aukstumpumpa uz sejas ir pazīstama jau veselu cilvēci. Herpes – tas ir parasts vīruss, kas mīt cilvēka organismā un ik pa laikam atgādina par sevi nelielu pūslīšu veidā izsitoties visbiežāk lūpu kaktiņos vai uz pašām lūpām, bet dažreiz arī uz citām sejas zonām.

Ūdeņraža pārskābe

Ja uz lūpām jau parādījušies ūdeņaini pūslīši, tos vislabāk piedzedzināt ar ūdeņraža pārskābi. Dariet to ik pēc 2-3h, jau pret vakaru jūsu seja atkal būs tīra. Procedūra gan ir nedaudz sāpīga, toties ļoti efektīva.

Medicīniskais spirts

Līdz ko parādās niezei līdzīga sajūta, nepieciešams piedzedzināt ar medicīnisko spirtu tik reizes, cik bieži nieze rodās. Pēc 3-4 dienām viss pāries. Ārstēšanās, izmantojot dažādas smērītes,  ievelkās 7-10 dienas – izvēlieties efektīvāko.

 

Lasi arī: 5 tautas medicīnas līdzekļi, kas ļaus izārstēt herpes diennakts laikā. Ir vērts pamēģināt!

 

Propolisa uzlējums

Iekaisušos pūslīšus var piedzedzināt ar pie rokas esošiem līdzekļiem. Piemēram, propoliss spirtā ļoti labi sausina ādu un neļauj inficēt vēl neskarto ādu līdzās. Tāpat šī preparāta dezinficējošās īpašības palīdz paātrināt herpes dzīšanas procesu.

Jāatgādina gan, ka pēc katras piededzināšanas apstrādes vietu ir nepieciešams sasmērēt ar treknu, barojošu krēmu, lai pasargātu no nepatīkamās un spēcīgās ādas kairināšanas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru