Iepazīstieties: neatkārtojamā Rita, kurai vīrs nocirta rokas. Māte-transformeris no Piemaskavas

2017.gada decembrī Serpuhovā pie Maskavas notika briesmīgs notikums, par ko informēja visi masu mediji. Dmitrijs Gračovs aizveda savu sievu Margaritu uz mežu un nocirta viņai abas rokas – par to, ka viņa bija nolēmusi no viņa šķirties.

Tā bija izrēķināšanāss, kas bija izplānota līdz sīkumiem: Dmitrijs pusotru stundu spīdzināja sievu, bet pēc tam nogādāja slimnīcā un atzinās policijai. Gračovs iepriekš bija nopircis cirvi, žņaugu, un pat bija painteresējies, cik ilgu laiku var cilvēku ar tāda veida traumām turēt pie samaņas un sasietu.

LASI VĒL: Tiesas spriedums izrādījās pārāk maigs šai auklei, un lūk, kā tēvs viņu sodīja par to cietsirdību, kādai viņa pakļāva bērnu…

Par laimi Margarita izdzīvoja. Vienu roku izdevās piešūt, bet otru nomainīja ar bionisko protēzi. Protēze tiek vadīta ar impulsiem, kas nāk taisnā ceļā no smadzenēm. Naudu protēzei – aptuveni 6 miljonus rubļu (gandrīz 100 000 dolāri) – ziedoja nevienaldzīgi cilvēki no sociālajiem tīkliem.

Sadistam Dmitrijam atņēma vecāku tiesības un iesēdināja cietumā uz 14 gadiem. Bet Margarita audzina divus dēlus un no jauna sev atklāj dzīvi: nodarbojas ar daivingu, piedalās fotosesijās un pat ir izdevusi savu grāmatu: “Laimīga bez rokām. Patiess mīlestības un zvērības stāsts”. Sociālajā tīklā Instagram viņa sevi dēvē par “mammu-transformeri”.

Šķir nākošo lapu un aplūko kā Rita izskatās šodien

Pievienot komentāru