Ieraugot savu znotu, sievasmāte kļuva aizdomīga. Tad viņa sāka rakāties vecās fotogrāfijās…

Mūsu pagātnē ir virkne cilvēku, notikumu un lietu, par kurām mēs teju neko neatceramies.

Gadiem ir tāda tendence savā ceļā izmainīt pilnīgi visu, turklāt atpazīt cilvēku, kuru satikāt pirms vairāk nekā 10 gadiem, nebūt nav pats vieglākais uzdevums.

LASI VĒL: Tikai 60 gadu vecumā mūžībā pēkšņi aizsaukts daudzu iemīļotais aktieris; “Man gribas raudāt un nezinu ko teikt”

Taču reizēm šādi pagātnes notikumi var ne pa jokam izmainīt arī tagadni, kā tas gadījās arī ar mūsu šīs dienas stāsta varoņiem.

Haidija Pārkere un Eds Svits ir jauni un ļoti iemīlējušies cilvēki. Viņi nolēma precēties, tādēļ tagad gatavojas lielajām kāzām. Taču pa to laiku meitenes mammas domas atradās kur pavisam citur. Viņa steigšus devās pārmeklēt vecās fotogrāfijas, lai atrastu “to vienu īsto”.

Haidija ar Edu iepazinās 2011. gadā, kad viņi abi vēl bija studenti.

Eds nespēja tikt galā ar to, kā darbojas drēbju žāvējamā mašīna. Viņš nolēma lūgt padomu meitenei, kas īrēja šo dzīvokli vēl pirms viņa.

Taču viņu sarunas par sadzīves tehniku jau pavisam drīz atradās otrajā plānā, jo jau neilgi pēc tam šie abi saprata, ka ir līdz ausīm iemīlējušies viens otrā.

Pēc pirmā randiņa sekoja otrais, pēc otrā – trešais. Jau četrus gadus vēlāk šie abi saprata, ka vairs nespēj viens bez otra dzīvot. Viņi nolēma apprecēties.

Bija pienācis laiks iepazīties ar vecākiem. Kādā no tikšanām meitenes mamma aizrunājās ar savu znotu un atausa atmiņā pagātnes notikumus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

COMMENTS

Pievienot komentāru