Iesaka Dženiferas Lopesas dietologs: 6 labākās metodes, kā paātrināt vielmaiņu. Pārsteidzoši vienkārši!

Ēdiet to, kas jums garšo.

Gribiet ticiet, gribat neticiet, bet jūsu mīļāko ēdienu ēšana arī palīdz jums atbrīvoties no liekā svara, jo, pēc Pomrojas vārdiem, tāda ēdiena lietošana uzlabo vielmaiņu. “Meklējiet barību, kas stimulē endorfīna sekrēciju un samazina stresa līmeni, bet uzlabo vielmaiņu”. Tādā veidā jums nebūs jāatvadās no tā, kas jums vislabāk garšo, vienkārši tas jālieto samērīgās proporcijās.  

Neaizmirstiet paēst pirms treniņa.

Tas var likties acīmredzami, bet daudzi uzskata, ka, izvairoties no šī soļa viņi sadedzina uzkrājušos taukus, kas, pēc Heilijas domām, ir ļoti nopietna kļūda. “Jūsu virsnieru dziedzeri stimulēs kortizola izstrādi, tā kā muskuļiem vingrošanas laikā būs degviela, kas novedīs pie to muskuļu kanibalizācijas, kurus jūs centīsieties uztrenēt”, – viņa paskaidroja.

Tāpēc, ja jūs pirms treniņa neko neēdat, jūsu muskuļi apēdīs paši sevi, un neatkarīgi no tā, cik reizes jūs taisat pietupienus, jūs nekad neiegūsiet tādu pēcpusi, kā šai slavenajai dziedātājai. Tāpēc pirms treniņa apēdiet vismaz vienu produktu, kas ir noderīgs sirdij un muskuļiem.

Lai uzturētu jūsu metabolismu darba stāvoklī, eksperte iesaka arī sadalīt ēdienreizes sešās porcijās dienā, lai pārtraukumi starp ēdienreizēm nebūtu vairāk par trim stundām, jo tas var kaitēt gremošanas procesam.

Superīgi padomi! Vajag noteikti pamēģināt!

avots: telemundo.com

COMMENTS

Pievienot komentāru