Interesanti un noderīgi padomi jaunajiem vecākiem!

Šodien ir parādījušies  tik daudz ieteikumu  bērnu audzināšanas jautājumos, ka galva griežas. Tomēr daži no tiem mēdz būt diezgan noderīgi, apskatiet kaut šos:

Ja jūsu bērniņš nepareizi satver rakstāmlietas, ielieciet viņa plaukstā salveti tā, lai bērns to turētu ar mazo pirkstiņu un zeltnesi. Tas palīdzēs viņam pareizi satvert zīmuli vai pildspalvu ar atlikušajiem brīvajiem pirkstiem.

Ja mazais brīnums meklē piedzīvojumus un izrāda interesi par rozetēm un pagarinātājiem, tad jums jāsāk satraukties par bērna drošību. Ievietojiet pagarinātāju plastmasas kastē, izveidojiet caurumu vadiem.  Tagad jūsu bērns būs drošībā.

Ar karstās līmes palīdzību uz bērna apavu zolēm varat uzrakstīt bērna vārdu. Tagad viņa apavus nevarēs sajaukt ar kāda cita, tāpat tas arī novērsīs slīdēšanu.

No kartona olu kastes varat izveidot neparastu krāsu paleti zīmēšanai. Katrai krāsai būs sava vieta.

Ja jūsu atvasei ļoti patīk zīmēt, noģērbiet viņu, iesēdiniet viņu vannā un iedodiet krāsas. Lai bērns ļaujas savai fantāzijai. Pēc tam, kad bērns būs paspēlējies, jūs bez pūlēm varēsiet notīrīt viņa mākslas darbus un nepaliks nekādas sekas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru