Istabene palūdza dēlu paēst vannasistabā. Lūk, ko izdarīja mājas saimnieks, kad par to uzzināja

Ļoti svarīga mācība

Kalponei bija jāapkalpo svētku vakariņas, un viņai nebija, kur atstāt savu četrus gadus veco dēlu. Magnāts, pie kura viņa strādāja, zināja, ka viņa ir vientuļā māte, tāpēc atļāva zēnu atvest uz māju. Viņas stāstu nopublicēja GoodTimes.

Jaunajai māmiņai bieži nācās strādāt no agra rīta līdz vēlai naktij, un viņa jutās vainīga sava mazā dēla priekšā.

Labsirdīgais saimnieks pamanīja sarežģīto situāciju, kādā atradās viņa istabene, tāpēc viņš savā privātmājā sagatavoja atsevišķu istabu, kurā viņa var dzīvot kopā ar savu bērnu.

Tomēr istabene atteicās: “Paldies, kungs, bet jums tas nav jādara. Baidos, ka es radīšu neērtības jums un jūsu ģimenei”.Izdzirdis istabenes atbildi, magnāts nolēma neuzstāt. Viņš cienīja viņas lēmumu, un kopš tā laika viņi par šo jautājumu vairāk nerunāja.

Patiesībā istabene pārdzīvoja, ka viņas mazais dēlēns pamanīs atšķirību starp viņu ģimeni un magnāta ģimeni, un viņu nabadzība iespaidos viņa pašvērtējumu. Privātmājā bija daudz guļamistabu, un visās bija tualete un duša. Bet vannasistaba bija lielāka, nekā viņu pašu māja!

Reiz magnāts rīkoja vakariņas, uz kurām tika ielūgti simtiem viesu. Istabenei bija jāapkalpo šis pasākums.

Bet viņas bērns nevarēja palikt viens pats līdz pusnaktij, tāpēc viņa palūdza atļauju atvest viņu uz magnāta māju.

Kad viesi sāka iekārtoties magnāta privātmājā, viņa atveda dēlu uz vannasistabu, ko saimnieki reti izmantoja. Viņa nolika viņa priekšā šķīvi ar gaļas ruletītām, ko no rīta pa ceļam uz darbu bija nopirkusi.

Kad istabenes dēls iegāja vannasistabā, viņš bija šokēts, cik tā bija grezna. Marmora grīda un izlietne spīdēja no tīrības, un viņš pirmo reizi ieraudzīja vannu.

Kalpone viņam teica, ka šī ir īpaša vieta, lika sēdēt mierīgi, un pati aizgāja apkalpot viesus. Mazulis apsēdās uz marmora grīdas, un sāka ēst gaļas ruletītes, dziedot savas mīļākās dziesmas.

Magnāts, kurš pagāja garām istabenei, pajautāja, kur ir viņas dēls. Istabene apmulsa, un atbildēja, ka viņš spēlējas dārzā. Magnāts pamāja, un devās zēnu meklēt. Dārzā viņš nevienu neatrada, un tāpēc apskatīja guļamistabas, virtuvi un koridorus, kad pēkšņi izdzirdēja mazā puisēna dziedāšanu no vannasistabas.

Viņš bija satriekts, ieraugot, kā puisēns dzied un ēd vannasistabā. Magnāts viņam jautāja: “Jaunais cilvēk, kāpēc jūs šeit ēdat? Vai jūs zināt, kas šī ir par vietu?”

Puisēns atbildēja: “Mana mamma teica, ka šī ir īpaša istaba, ka šo istabu man sagatavoja mājas saimnieks. Gribat ruletīti?”

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru