Izkaisi pa logu šķipsniņu sāls, tas palīdzēs pret cilvēku skaudību un naidu. Nabadzība, nelaimes un neveiksmes izzudīs

Šis paņēmiens ļoti labi palīdz atbrīvoties no visa, kas jūsu virzienā jau ir raidīts. Ja jebkāda veida skaudība vai nelaime jau ir notikusi, tas palīdzēs labi aizsargāties, bet tas jādara tikai dilstošā mēnesī. Pilnīgi ikviens to var izdarīt, lai pasargātu sevi.

Jums būs nepieciešams vienkāršākais sāls, kas pieejams jūsu mājās. Ja jūtat, ka jūsu dzīvē notiek kādas nepatikšanas, vai varbūt jums ir aizdomas, ka kāds jums ir nodarījis kaitējumu, jums ir jāveic šis uzdevums. Izvēlieties īsto dienu, paņemiet šķipsniņu sāls, bet ņemiet to ar kreiso roku. Tālāk šis sāls jāizmet ārā pa logu. To var izdarīt no balkona vai vienkārši izmest šo šķipsnu ārā pa atvērtu logu. Metot, jums jāsaka šie vārdi: “Ar roku aizdzenu bēdas, noņemu nepatikšanas. Ko viņi man vēl, lai viņiem pašiem tas atgriežas. Kas pie manis atnāca, lai viss atgriežas pie viņiem.”

LASI VĒL: Sekotāji ņirgājās par jauno Pugačovas un Galkina fotoattēlu, saucot viņus par vecmāmiņu un mazdēlu

Šie vārdi jāpasaka trīs reizes. Pat ja jūs jau esat izmetis sāli pa logu, tik un tā atkārtojiet šos vārdus 3 reizes. Tas palīdz jebkurā gadījumā un ļoti labi palīdz atbrīvoties no jebkādas skaudības, no jebkuras ļaunās acs. Tas palīdz tevi pasargāt. Tātad neviens nevarēs tev kaitēt.

Pēc šī uzdevuma paveikšanas jūs pamanīsiet būtiskas izmaiņas savā dzīvē. Jūs redzēsiet, kā uzlabosies jūsu attiecības, uzlabosies jūsu darba spējas, vairs nebūs naudas problēmu un jūs jutīsieties pilnīgi citādāk. Sāls ir diriģents, kas aidzīs prom visu negatīvo enerģiju no jūsu dzīves. Izpildiet šo mazo uzdevumu un jūs būsiet ļoti patīkami pārsteigti.

COMMENTS

Pievienot komentāru