Izrādās, ka mēs visu mūžu nepareizi dzērām pienu! Lūk kā tas ir jādara…

Piens ir patiesi maģisks produkts, ko mums dāvā pati daba. Tas satur visas vielas, kas nepieciešamas ķermeņa attīstībai un augšanai. Piena tauki ir sinoviālā šķidruma sintēzes pamats, kas nodrošina normālu locītavu virsmu eļļošanu.

Piens stiprina kaulus un zobu emalju, palielina smadzeņu darbību un daudz ko citu. Senie raksti norāda, ka gudrie dzēra tikai pienu.

Noderīgi padomi.

1.Vislabāk ir lietot svaigu pienu no uzticama avota. Piena vārīšana ilgstoši (vairāk nekā 15 minūtes) noved pie strukturālām izmaiņām vērtīgajās piena olbaltumvielās uz sliktāko pusi (uzturvērtības ziņā), tādēļ, ja jūs vārāt pienu, tad pēc vārīšanas to uzreiz noņemiet no uguns.

LASI VĒL: Kur novietot Naudas koku, lai tas mājās pievilinātu bagātību?

2. Piens, lai tas iedarbotos uz organismu pareizi, jālieto atsevišķi no citiem ēdieniem vai kopā ar produktiem, kas pēc sagremošanas piešķir saldu garšu (ar rīsiem, kviešiem, rozīnēm, datelēm, banāniem utt.).

3. Karstam pienam ir daudz labāka iedarbība, ja to lieto kopā ar tādām garšvielām kā ingvers, kurkuma, kardamons, kanēlis, muskatrieksts, safrāns.

4. Karsts piens ar sildītu sviestu un medu ļauj veiksmīgi tikt galā ar saaukstēšanos, locītavu slimībām (artrītu, artrozi utt.), kā arī ar nervu sistēmas problēmām.

5. Piena lietošana kopā ar ingveru palielina imunitāti un uzlabo gandrīz visu ķermeņa orgānu darbību, uzlabojot arī asinsriti. Šādu pienu vislabāk lietot no rīta.

6. Ieteicams naktī dzert karstu ārstniecisko pienu ar kurkumu, tas uzlabo miegu un psihi, atjauno asinis un ādu.

7. Piens ar kardamonu ir labs sirdij un nervu sistēmai, piena dēļ kardamona ārstnieciskās īpašības tiek palielinātas 10 reizes.

8. Piens ar muskatriekstu ļauj apturēt pārāk nemierīgo prātu, atjauno miegu, piešķir skaidrību domām, uzlabo potenci.

9. Piens ar kanēli palīdz stiprināt sirdi, attīrīt asinis un uzlabot urīnceļu darbību.

10. Piens ar zvaigžņu anīsu ir lielisks līdzeklis hroniska noguruma mazināšanai un depresijas apkarošanai.

LASI VĒL: Kā taukainās plīts rokturus padarīt atkal spīdīgus un tīrus?

11. Piens ar safrānu ir viens no labākajiem atjaunojošajiem līdzekļiem jebkurai sievietei, tas labvēlīgi ietekmē garīgo veselību un auglību.

12. Pienu vislabāk lietot no rīta, no pulksten 6:00 līdz 9:00 vai vakarā, no pulksten 18:00 līdz 21:00, karstu vai tvaicētu kā atsevišķu ēdienu vai kopā ar kombinētiem produktiem. Jūs nevarat dzert aukstu pienu. Sargājiet savu gremošanas sistēmu.

Mēs novēlam jums veselību, ilgmūžību un gudrību.

Pievienot komentāru