Izvēlētā pļava atklās, kāda jums patiesībā ir dvēsele

Pļava Nr. 3

Jūs esat ļoti spontāns cilvēks. Bet jums ir augsti attīstīta intuīcija. Bieži vien jūs risināt sarežģītus jautājumus un vienmēr pieņemat pareizu lēmumu. Jūs ticat savai laimīgajai zvaigznei, saviem spēkiem un tam, ka esat pelnījuši tikai to labāko. Vadieties pēc savas iekšējās balss, un jūs to nenožēlosiet. Cilvēki jūs mīl jūsu milzīgi dzīvīgās enerģijas, pozitīvā statusa, apķērības un draudzības dēļ.

Pļava Nr. 4

Ziņkārība ir jūsu otrais vārds. Jaunas zināšanas, jauni atklājumi, tas ir tas, ka jūs piesaista visvairāk. Jums patīk arī ceļot pa jums nezināmām vietām, un priecāties par to burvību. Ja jūs kaut ko ienīstat, tad tā ir pelēko ikdienas rutīnu. Ne tikai draugi, bet arī jūsu tuvinieki daudz ko jums nozīmē, un tomēr dažreiz jums ir nepieciešamas pāris vientulības minūtes, lai apdomātu jūsu nospraustos nākotnes plānus.

Lasi vēl: Izvēlieties lukturīti, un uzziniet, kas jums palīdz

Pļava Nr. 5

Nesteidzieties katram atklāt savu sirdi. Uzticību ir pelnījuši tikai tie cilvēki, kurus jūs labi zināt, un uz kuriem jūs varat paļauties. Jūs esat ļoti uzmanīgi un iespaidīgi, un varat izrādīt līdzdalību, sapratni un līdzcietību. Dažreiz šī jūsu īpašība tiek izmantota savtīgos nolūkos. Nesteidziet izrādīt savas jūtas uzreiz, dodiet sev laiku tikt skaidrībā ar cilvēkiem, kuri ir jums apkārt.

Pļava Nr. 6

Jūs vēlaties būt pilnīga, nobriedusi personība, visvairāk jūs novērtējat neatkarību un brīvību. Un tomēr jūs ienīstat konfrontāciju un konfliktus. Cilvēki jūs mīl par jūsu gara stiprību un mieru. Jums ir gribasspēks, un jūs esat strādīgi, pat, ja jums liekas, ka darbs, kuru jūs veicat, ir viduvējs. Bet jūsu atbildības sajūta neļauj jums to nepabeigt. Jūsu tuvinieki blakus jums jūtas ļoti ērti,un mīl jūs par jūsu uzticību un lojalitāti.

avots

Pievienot komentāru