Izvēlies savu deguna formu un uzzini kaut ko interesantu par sevi

Zinātnieks no Izraēlas – Abrams Tamirs veica neparastu pētījumu, kura rezultātā spēja sniegt diezgan interesantus rezultātus.

Viņš pieļāva domu, ka deguna forma plīdz dot noteiktu raksturojumu katram cilvēkam.

Tāpēc izvēlies to formu, kas visvairāk atbilst tavai deguna formai un izlasi visnotaļ interesantu raksturojumu par sevi.

1. “Nūbiešu”

Šādi cilvēki izceļas ar savu optimismu. Viņi ir mierīgi un savaldīgi. Viņiem viss šķiet interesanti. Viņiem ir svarīgi palīdzēt tiem, kam tas ir nepieciešams. Viņu loģika palīdz atrast pareizos risinājumus grūtos jautājumos.

2. “Grieķu”

No pirmā acu uzmetien viņi šķiet noslēgti cilvēki, bet viņi atveras saviem pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Viņiem nepatīk pavadīt daudz laika lielās kompānijās.

3. “Āķa formas”

Tas izskatās kā ērgļa knābis, tāpēc šādu degunu bieži sauc par „ērgļa degunu”. Šie cilvēki izceļas ar savu centību un radošumu. Viņiem ir svarīgi izvirzītie mērķi, kuru sasniegšanai viņi var ziedot daudz ko.

4. “Arkas formas”

Viņi ir godīgi un organizēti darbinieki. Nereti šādi cilvēki veido labu karjeru. Viņu stingrība daudzējādā ziņā palīdz darbā. Viņi ir ļoti atbildīgi un precīzi cilvēki.

5. “Podziņa”

Reizēm šādas formas deguna īpašnieku var dēvēt par kaprīzu. Vienkārši viņi ir pieraduši saņemt vēlamo. Reizēm nav iespējams ātrāk zināt, kāda būs viņu reakcija vai uzvedība.

6. “Taisns”

Diezgan stingri pret sevi un citiem cilvēkiem, viņiem ir svarīga konkrētība. Eksplozīvi cilvēki, kuri var iznīcināt visu sev apkārt, ja zaudē savaldīšanos un ļoti sadusmojas.

7. “Ieliekts”

Neticami labsirdīgi un dāsni cilvēki. Par citiem domā vairāk nekā par sevi. Ļoti jauki sarunu biedri, viegli iegūst jaunas paziņas. Ļoti jūtīgi cilvēki.

8. “Līks”

Nereti ar savu uzvedību atgādina psihologus- viņiem var uzticēt absolūti visu, viņi tevi uzklausīs un atbalstīs. Pie viņiem tu vienmēr vari vērsties pēc palīdzības.

avots: vranya.net

Pievienot komentāru