Izvēlies vienu Taro kārti un uzzini, kas tevi sagaida tuvākā mēneša laikā

Ļoti interesanti, ceru, ka viss tā arī notiks!

IZVĒLIES KĀRTI UN UZZINI SAVU PERSONĪGO PAZIŅOJUMU:

Kārts Nr. 1

Jums lemts pārspēt.

Kārts nozīmē veiksmi, ārēju palīdzību vai negaidītu sasāpējuša jautājuma atrisināšanu par labu jautātājam. Veiksme, bet ne visur, tikai kaut kādā vienā virzienā. Iespējams, ka runa ir par atpūtu, lai jūs varētu sakopot spēkus un turpināt savu ceļu, beidzot izdarīt izvēli.

Kārts norāda uz situācijas izlabošanu, uz pareizu lēmumu, uz to, ka jūs virzāties pareizā virzienā. Tāpat kārts norāda uz kaut kā jauna iegūšanu: zināšanas, pieredze, ceļš, virziens. Simbolizē veiksmīgu apstākļu sakritību.

Kārts Nr. 2

Patiesa mīlestība un uzticība.

Zelta sirds ir īstas mīlestības simbols. Kārts atspoguļo godīgumu, uzticību, ilgstošu savienību un pieķeršanos. Jūs sasniegsiet vēlamo, ja tā ir jūsu sirds vēlme. Kārts iesaka jums ieklausīties savā sirdī un uzticēties savām sajūtām. Jūs esat uz noslēpuma atklāšanas robežas, vajag tikai ielaist to, atvērties, noticēt, un tas notiksies.

Kārts iesaka izvairīties no konfliktiem un visu risināt ar mīlestību, sarunām un mierīgām darbībām. Kārts, kas iesaka noticēt sev un savām sajūtām, un, izejot no tām, pieņemt lēmumus un sākt rīkoties.

Atcerieties, kurš ir svarīgs un kas patiesībā ir svarīgs jūsu dzīvē. Ieklausieties tajā, ko saka jūsu sirds, un rīkojieties tā, kā sirds jums saka.

Kārts Nr. 3

Labklājība un draudzība.

Esiet patiesi un tīri savos nodomos un pārliecības, tad iegūsiet palīdzību, atbalstu un spēku. Kārts jums iesaka būt patiesiem, izstāstīt visu, kā ir, atklāties, nemelot, un tad jūs varēsiet iegūt palīdzību vai piedošanu, bet ja melosiet – sekos tūlītējs sods.

Nevarat atrast atbildi vai risinājumu?  – palieciet vienatnē, parunājiet ar sevi, tieciet ar sevi galā. Vienradzis ir vientulības un atdalīšanās kārts no materiālā, merkantilā. Vienradzis neiesaka domāt par atriebību, tas iesaka domāt par piedošanu vai paša viengabalainību.

Vienradzis neiesaka jums meklēt izdevīgumu notikušajā situācijā, viņš iesaka rīkoties tā, kā liek jūsu sirds, dvēsele un jūsu principi.

avots

Pievienot komentāru