Izvēlies ziedu pušķi un uzzini, kādu vīrieti zemapziņā Tu vēlies satikt

1.Jums ir vajadzīgs vīrietis ar nopietniem nolūkiem. Bērnu spēlītes jums nemaz neinteresē, jo jūs vēlaties ar šo cilvēku nodzīvot visu atlikušo mūžu. Jums ir vajadzīgs vīrietis, kurš ir gatavs uzņemties atbildību un spēj ar vēsu prātu raudzīties uz notiekošo.

2. Jūs nemaz nebaidāties no radošiem vīriešiem, jo tieši viņi jūs atbalstīs it visā, ko vēlaties darīt. Tādi vīrieši lietām pieiet ar īpašu izdomu un varēs stundām klausīties par to, kā pagājusi jūsu diena.

3. Jums vajag vīrieti, kurš vienkārši jūs mīlēs. Viņam ir jābūt godīgam, taisnīgam un labsirdīgam – īsāk sakot, cilvēcīgam.

4. Jūsu ideālais partneris – garā stiprs cilvēks. Bez tam, viņš ir īsts vīrietis, kurš jebkurā situācijā spēs aizstāvēt savu sirdsdāmu. Mērķtiecība un neatlaidība – tieši šīs īpašības piemīt jūsu ideālajam vīrietim.

5. Jūs spēs ieinteresēt vīrietis, kurš daudz par sevi nerunā. Tādai sievietei, kā jūs, patīk noslēpumainība, jo tā dzīvot ir vēl interesantāk – mēģinot uzminēt cilvēka iekšējo būtību. Jūs pati arī noklusējat daudzas lietas, bet tas nebūt nenozīmē, ka esat kautrīga, vai garlaicīga. Tieši otrādi, jūs esat ļoti interesants cilvēks un tieši tādu partneri jūs sev meklējat.

6. Jums ir vajadzīgs vīrietis, kuram jūs pilnībā un līdz galam variet uzticēties. Vīrietis, kurš jūs nekad nenodos. Jūs esat mērķtiecīga sieviete un jums ir vajadzīgs partneris, kurš būs jūsu domubiedrs visās lietās un jautājumos.

avots

Pievienot komentāru