Izvēlieties kārti! Izvēlieties divus mīļākos dzīvniekus un uzziniet, kas jūs sagaida mīlestībā un darbā 2019. gadā

Zīlējam ar Ošo Dzen Taro kārtīm. Kas tura ar mīlestību un veiksmi Jaunajā gadā? Pazīlēsim uz dzīvniekiem!

Izvēlieties divus jūsu acīm tīkamus dzīvnieku attēlus. Katrs dzīvnieks ataino neparasto Taro kārti Ošo Dzen, kas pareģo darbu un mīlestību. Ja jūs esiet vientuļš, tad ar mīlestību jāsaprot attiecības starp jums un apkārtējiem vai attiecības ar sevi pašu.

Izvēlējāties? Nu ko – atšifrēsim!

Kaķis – naivums.

Darbs: pārmaiņu priekšā saglabāt mieru.

2019.gadā jūsu dzīve izskatīsies līdzīga murkšķa dienai un jums vajadzēs milzīgu pacietību. Reizēm jūs saskarsieties ar nepatīkamām un satraucošām situācijām, kas saindēs jūsu eksistenci vai gluži otrādi – garlaikosieties. Taču pārējā laikā jūs strādāsiet kā garlaicīgs robots.

Atcerieties – pacietība ir jūsu brīvbiļete nākotnei. Savaldiet savu aizkaitinājumu un tas nesīs jums augļus. Paies laiks, un jūs sapratīsiet, ka jūsu ciešanas nebija veltas.

Mīlestība: baudiet atpūtu un prieku.

Jaunajā gadā jūs šaubīsieties par savām jūtām un neuzticēsieties sev. Pārmaiņu priekšā jums daudz kas liksies  nepietiekami labs un mīlestības necienīgs. Taču nevajag izdarīt straujas kustības – iespējams, jūs vienkārši esiet noguris un juma vajadzīgs restarts.

Šī kārts jums atgādina, ka šajā gadā jums vajag atbrīvoties no uztraukuma un aizdomām un pacensties neko nesarežģīt. Ja jūs esiet vientuļi, tad izbaidiet vientulību pirms pārmaiņām.

Suns – draudzība.

Darbs: mācieties sadarboties un esiet gatavi dalīties.

Šajā gadā jūs sāksiet mācīties sadarboties un uzzināsiet, kā panākt ilgspējīgu sadarbību, gada vidū jūs saskarsieties ar zaudējuma vai disbalansa sajūtu un tas nozīmēs, ka jūs citiem esiet uzticējušies pārāk daudz.

Jums jādara viss pašam ar pilnu atdevi, negaidot un neprasot palīdzību un atbalstu. Tas palīdzēs uzlabot darba attiecības un padarīs tās draudzīgākas un stiprākas.

Mīlestība: kad jūs esiet šķirti, tad tā ir vienkārša šķiršanās. Kad jūs esiet kopā, jūs esiet godīgi un uzticīgi.

Šajā gadā jūs piedzīvosiet daudz lidojumu un daudz kritumu, kamēr nebeigsiet no dzīves taisīt drāmu. Attiecībās lieciet uzsvaru uz draudzību, tas palīdzēs samazināt pārāk lielo cerību daudzumu.

Kad divi jauni kociņi ir pavisam mazi stādiņi, to zari nesaskaras. Jūs nevariet dzīt uz priekšu attiecību attīstību, lai veidotu to, ko jūs gribiet. Tāpat kā kokam, arī attiecībām ir vajadzīgs laiks, lai nostiprinātos un iesakņotos. Kuplie zari tad var viens otru atbalstīt. Nesteidziniet notikumus, ejiet soli pa solim.

Zirgs – ceļojums.

Darbs: rezultāts ir svarīgs, bet svarīgāks ir process.

Zirgs izbauda prieku no skriešanas procesa: tas skrien ilgi, lai dabūtu rezultātu, vai arī skrien prieka pēc, taču vienalga tiek pie rezultāta. Šajā gadā būs daudz darba un liela konkurence, un jums vajadzēs koncentrēties uz saviem mērķiem un doties šai ceļojumā. Jums jābauda šis process un jāmācās jaunas lietas.

Mīlestība: atlaidiet satraukumu par to, ka jūs nevariet dabūt to, ko gribiet.

Lai arī kāds nebūtu jūsu mērķis, piemēram, nodibināt ģimeni vai nopirkt māju, vai apprecēties, jums neveiksies, ja jūs nebūsiet atraduši savu iekšējo mieru. Nevajag pielikt pārmērīgas pūles, lai viss rit savu gaitu.

Tāda ir ceļojuma jēga. Runājot par jūtām, nevajag uztraukties par to, kas notiks nākotnē, bet būt gataviem izbaudīt tagadni, būt atklātam vienam pret otru un pārdzīvot visu kopā. Nesteidzieties – cieniet sevi un cilvēku jums blakus.

Govs – rutīna.

Darbs: parastas lietas, dariet visu iespējamo.

Attiecīgā kārts šajā kombinācijā – “rutīna”, kas nozīmē, ka vajadzēs darīt pašas vienkāršākās lietas un reizēm visvienkāršākās lietas var būt visgrūtākās. Vienkārši baudies parastu dzīvi, bez ekscesiem un jūs atklāsiet, ka reizēm tas ir labāk par eksperimentālām rīcībām un dažādiem pārsteigumiem.

Mīlestība: priecīgs darīt, gatavs būt.

Šis salikums piedāvā priecāties par visiem ikdienas dzīves sīkumiem. Tās būtība nav koncentrēšanās uz jūtām, bet gan sadzīvošana vienam ar otru. Šajā  gadā attiecībās visticamāk būs situācijas, kad jūs necienīsiet sevi un jutīsieties apvainojies. Tā vietā , lai gaidītu kaut ko no partnera puses, varbūt vajag sākt darīt kaut ko pašam priekš sevis?

Šī kombinācija tāpat atgādina par attiecību uzlabošanu. Jums vajag sākt ar vidi mājās. Ja jūs baudiet mājīgumu, jūs mīliet sevi. Ja kārtībā būs jūsu māja, jūs pats būsiet harmonijā. Ieguldot naudu savā mājā, jūs pakāpeniski sapratīsiet, kā tad ir ar jūsu attiecībām.

Briedis – piedzīvojumi.

Darbs: neiekrītiet ziemas miegā un esiet gatavi riskēt.

Jūs esiet cilvēks, kuram vajadzīga drošības sajūta, taču šajā gadā jūs atklāsiet, ka darbs izskatās kā nezināmais. Jūsu prasmes, protams, var jums palīdzēt iet šajā nezināmajā. Nestabilitāte šajā laikā – vienīgais veids izaugt. Viss ir atkarīgs no personīgās izvēles. Ne no kā nebaidieties, skatieties savām bailēm tieši sejā.

Mīlestība: maigumam ir liels spēks.

Ļoti iespējams, ka iepriekš jūs saskārāties ar diskomfortu attiecībās un jums ir viegli tikt galā ar nolaidību, taču reizēm tas rada vēl lielāku barjeru. Ja jūs esiet izvēlējies šo kārti, tad jums ir vajadzīga pacietība, maigums, laipnas attiecības, lai vadītu attiecības un mācītos kompromisus.

Lauva – ierobežojumi.

Darbs: esi drosmīgs, lai dzīvotu savu dzīvi.

Lauva ir viens no tiem dzīvniekiem, kuram piemīt līdera īpašības. Drosme slēpjas tajā, ka jums vajag izkopt tās rakstura īpašības, kuras jums nepiemita agrāk. Tas ļaus jums paātrināt savu izaugsmi un sapratni par to, kas tad ir brīvība.

Mīlestība: jūs spēsiet būt iemīlējies.

Šīs kārts izvēlē ir aizšifrēts ļoti svarīgs atgādinājums par to, ka mīlestībā jūs viegli variet pazaudēt sevi un kļūt par to, ko vēlas citi. Rezultātā jūs sapratīsiet, ka nevariet pa īstam saprast viens otru. Neslēpiet savu patieso es, jo lauvai nekļūt par aitu, tāpēc izpaudiet sevi godīgi.

Pūce – noslēpumainība.

Darbs: saprotošs, aizrautīgs vērotājs.

Ļoti iespējams, ka šajā gadā jūs satiksiet cilvēkus, kas ir pretrunā ar jūsu vērtībām. Jūs varēsiet itin viegli atpazīt cita cilvēka nodomus, taču tieši tāpēc jūs piesaistīsiet cilvēkus, kurus nevajadzētu provocēt. Labāk koncentrējieties uz sevis izzināšanu, meklējiet savas aklās zonas un uzlabojiet savus personīgos vērojumus un intuīciju.

Mīlestība: domāt, ka esiet gudrs, mānot sevi.

Šīs kombinācijas izvēle ir atgādinājums, lai jūs nemānītu savu sirdi, necenstos sekot kādam mērķim un nepalikt kopā ar cilvēkiem, kuri jūs nemīl.

Lūk kādus pareģojumus jums sola kārtis Ošo – Dzen. Ticēt vai nē – izlemt jums.

avots: soulpoust.ru

Pievienot komentāru