Ja jūs sapnī redzat kādu no šiem 27 dzīvniekiem – lūk, ko tas nozīmē. Pievērsiet uzmanību!

Dzīvnieki sapnī var spēlēt nozīmīgu lomu. Tie atklāj problēmu un savstarpējo attiecību būtību, norāda uz apstākļu nozīmi, raksta Learning Mind.

Dzīvnieki var palīdzēt mums, sarunāties ar mums, bet var sekot, pat apēst vai vienkārši atrasties sapnī, izraisot nemieru, vai arī, tieši otrādi, mieru.

Dzvīnieki bieži parādās sapnī individuālās dzīves pieredzes ietekmē. Lai iztulkotu sapņa nozīmi, ir svarīgi salīdzināt jūsu attieksmi pret dzīvnieku reālajā dzīvē un sapnī.

1) Mērkaķis.

Redzēt mērkaķi sapnī, vērot viņa lēcienus un grimases – tas sola tuvu pazīšanos, kas aizsāksies sabiedriskā vietā, turpināsies kafejnīcā vai restorānā, un beigsies gultā.

Tas viss notiks vislielākajā mērā spontāni, un jums nebūs pat laika, lai novērtētu notiekošā pareizību un nepieciešamību.

2) Skudras.

Redzēt skudras miegā – tas ir uz iepazīšanos ar strādīgiem cilvēkiem. Noķert skudru miegā – nozīmē, ka nauda tuvākajā nākotnē atnāks, bet ar to arī gods un cieņa.

Redzēt daudzas skudras sapnī – grūtības no vienveidīgas dzīves, daudz bēgošas skudras – uz ceļu, skudru pūznis – jums tiek izrādīta liela cieņa.

3) Lācis.

Lācis sapnī nozīmē laimestu; nokļūt lāča ķetnās – lieli tēriņi, īpašuma zaudēšana; redzēt, kā lācis dejo – vēlamā kredīta iegūšana; medīt lāci – briesmas; redzēt lāča ādu – uz bagātību.

Ja jūs viņam iesitāt vai redzat no attāluma – sapnis paredz kaut kādu brīnumu vai arī radinieka nāvi.

4) Bites.

Bites paredz veiksmīgus un izdevīgus darījumus, vienošanās. Virsniekam šis sapnis paredz paklausīgus, diciplinētus padotos un veselīgu apkārtni. Darījumu cilvēkam – tirgus apjoma pieaugumu.

Ja bite iedzeļ – sapnis paredz zaudējumus vai apvainojumu, kas nāks no kāda draugiem.

5) Vērsis.

Ieraudzīt resnus vēršus zaļās ganībās – sola panākumus un augstu stāvokli sabiedrībā, par kuru jūs iepriekš neuzdrošinājāties nemaz pat sapņot.

Ja vērši noliekušies pie zāles – tas nozīmē, ka jūsu bagātības nedaudz samazināsies, bet draugi no jums novērsīsies. Redzēt beigtu vērsi – skumju un bēdu zīme.

6) Kaķis.

Sapnī redzēt kaķi – slikta zīme, būs kautiņš, strīds; kaķēnus – būs peļņa. Glaudīt kaķi – nozīmē neuzticību, šaubas. Ja sapnī jums pretī nāk kaķi, pārskrien pāri ceļam – būs tikšanās ar ienaidnieku, nepatiesu cilvēku.

Pieglaudīga kaķene (kaķis) – kaķa saimnieka mājās gaidāma nelaime. Ja kaķis histēriski ņaud – lūgums pēc palīdzības, ko grūti izpildīt.

7) Suns.

Redzēt sapnī suni – gaidāms laimests; sapnī spēlēties ar suni – būs zaudējumi, tēriņi, piesiet ķēdē suni – uzvara pār ienaidnieku; dzirdēt suni rejam – briesmas, baumas.

Redzēt sapnī medību suņu baru – brīdinājums: kāds izplata par jums baumas vai arī vērpj intrigas.

8) Ēzelis.

Sapnis par ēzeli visbiežāk brīdina par nepatīkamiem notikumiem un daudziem šķēršļiem ceļā uz vēlamo mērķi. Apkrauti ēzeļi sola jums milzīgu darbu, kur būs nepieciešama milzu pacietība: toties tas jums beigsies veiksmīgi.

Ja jūs dzirdat skaļu ēzeļa kliedzienu – sapnis brīdina jūs par publisku apkaunojumu, kas nāks no negodīga cilvēka. Tāds sapnis var brīdināt par kaut kādas problemātiskas lietas sākšanos.

9) Zilonis.

Zilonis sapnī vēsta par nelielu, bet stabilu lietu. Redzēt ziloni ganībās nozīmē, ka jūsu garīgās spējas palīdzēs jums iekarot kolēģu labvēlību darbā.

Ziloņu bars sapnī nozīmē ilgi gaidītos un ļoti stabilus ienākumus. Sapnī jāt uz ziloņa nozīmē profesionālās karjeras augšupeju, nelielas bagātības ieguvi, atzinība un cieņa no jums apkārt esošajiem cilvēkiem.

10) Lapsa.

Ja sapnī redzat lapsas tēviņš – tas nozīmē, ka jūsu mājās parādīsies slikts cilvēks, ja lapsene – sargieties no kaimiņa. Lapsu redzēt sapnī – būs ugunsgrēks vai apmāns no kāda drauga.

Ja sapnī cenšaties noķert lapsu – tas nozīmē, ka jums nepieciešams pacensties neitralizēt konkurentus. Sapnī kauties ar lapsu – būs strīds ar gudru un viltīgu pretinieku.

11) Gorilla.

Tāds sapnis vēsta par bīstamu un bezjēdzīgu konfliktu. Tāpēc vajag ļoti uzmanīgi uzvesties ar apkārtējiem, lai nekādā gadījumā viņos nepamodinātu “zvēru”.

Sapnī spēlēties ar gorillu – atrašanās neauglīgā gaidīšanas režīmā. Gorilla simbolizē arī melīga cilvēka parādīsanos tuvākajā apkārtnē.

12) Zirgs.

Redzēt sapnī kumeļu – tas nozīmē, ka jums gaidāmas pozitīvas pārmaiņas, kur jūs ieņemsiet godpilnu un cienījamu vietu.

Sapnis, kurā jūs redzat satrakojušos ērzeli, brīdina, ka apkārtējā greznība padarīs jūs augstprātīgu un iedomīgu. Redzēt ērzeli – zīme tam, ka jūs uzsāksiet jaunu, veiksmīgu lietu.

13) Šakālis.

Ja jūs sapnī redzat šakāli – tas nozīmē, ka realitātē jums apkārt ir nelabvēļi. Vispār, lai arī kādus pūliņus viņi pieliktu, jums tāpat viņi nespēs kaitēt. Viņi ir pārāk bailīgi un sīkumaini.

Redzēt sapnī bēgošu šakāli – pavisam drīz jūs atradīsiet veidu, kā likumīgā ceļā tikt galā ar skauģiem un ienaidniekiem.

14) Dēles.

Ja jūs sapnī izmantojat dēles medicīniskos nolūkos – jūsu ģimenē kāds nopietni saslims. Redzēt citus, kas izmanto dēļu palīdzību, – jūsu draugiem paredzama slimība vai nepatikšanas.

Ja dēles ir piesūkušās jūsu ķermenim – tas nozīmē, ka jums draud kaut kādas briesmas, un jums vajadzētu pret šo sapni attiekties kā pret brīdinājumu.

15) Utis.

Redzēt sapnī utis – paredzama atbrīvošanās no nelaimēm, panākumi vai nauda. Zināt, ka jums galvā ir utis, bet tās neredzēt – zaudējumi, sapnī būt par uti – būs nauda vai negaidītas ziņas.

Sapnī saspiest gnīdu – nozīmē, ka jūs pārliecināti virzāties uz noteikto mērķi, un nekas nevar jūs novirzīt no pareizā ceļa.

16) Lauva.

Redzēt sapnī lauvu, kas mierīgi atpūšas un jūs neapdraud, – tas nozīmē, ka jums būs patīkama ietekmīga drauga sabiedrība, ka jūs būsiet laimīgi mīlestībā. Barot lauvu – paredzams viss tas labākais.

Ja sapnī lauva jums uzbrūk – tas nozīmē, ka iespējama šķiršanās no mīļotā; ja lauva jums ir iekodis un jums sāp – tas nozīmē, ka jums sekos naidīgi pielūdzēji, konkurenti vai skauģi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru