Ja jūs sapnī redzat kādu no šiem 27 dzīvniekiem – lūk, ko tas nozīmē. Pievērsiet uzmanību!

17) Ķirzaka.

Ja jūs nogalināt ķirzaku, – pārdzīvojot nemiera un sīku nepatikšanu periodu, jūs spēsiet atjaunot savu reputāciju un atgriezt veiksmi.

Ja sieviete sapņo, ka ķirzaka ir nometusi ādu vai viņai iekodusi, – iespējamas nepatikšanas. Viņai būs ierobežoti līdzekļi, un viņai nāksies apbruņoties ar pacietību un gribasspēku, lai izturētu šo pārbaudījumu.

18) Žagata.

Tradicionāli žagat, kas redzēta sapnī, simbolizē visu slikto, kas raksturīgs cilvēka dabai.

Sapnis brīdina – jūsu paziņu un draugu vidū ir “žagata”, tas ir cilvēks, kurš ir mantkārīgs, un kurš pavisam viegli spēj nodot un sāpīgi ievainot.

19) Kurmis.

Redzēt, ka jūs ķerat un esat noķēris kurmi – jūs pārvarēsiet savas nelaimes, ieņemsiet augstu stāvokli sabiedrībā. Redzēt kurmi uz cilvēka – ģimenē gaidāmas slimības un skandāli.

Ja kurmi sapnī redz noslēgts cilvēks, viņa lietas un nodomi kļūs publiski. Ja sapnī jūs aizsargājaties no jums uzbrūkoša kurmja, jums draud nopietna slimība.

20) Pele.

Ja sapnī redzat peli, jums vajadzētu piesargāties no draugu nepatiesuma, kā arī būt gataviem nepatikšanām mājās..

Sapnī nogalināt peli – tas nozīmē, ka jums izdosies uzvarēt savus nelabvēļus. Viens no nedaudzajiem tulkojuiem, kas sola kaut ko labu.

Toties, ja sapnī redzējāt peli, kurai izdevās aizbēgt, jūs sagaida sāncensība nākotnē, kuras rezultāts vēl ir apšaubāms.

21) Strauss.

Redzēt bēgošu strausu – jums vajag saņemt drosmi. Tā pavisam drīz būs nepieciešama. Ja jūs izrādīsiet savu bailīgumu – pazaudēsiet cieņu. Bet, ja uzvedīsieties drosmīgi un cienīgi, tad visi ieraudzīs, ka var itin visā uz jums paļauties.

Sapnī novērot, kā strauss aiz bailēm ir ielicis galvu smiltīs, – jūs pārāk nosodāt cilvēkus par viņu rīcībām, saskatiet viņā bailīgumu, vai vēl kaut ko sliktāku.

22) Pāvs.

Pēc vienas no versijām, redzēt sapnī pāvu, kas ir izlaidis savu asti, nozīmē spilgtus, neaizmirstamus notikumus. Pēc citas versijas – iespējams apmāns: aiz sarunu biedra skaistajiem vārdiem slēpjas vēlēšanās aptīt jūs ap pirkstu.

Ja sapnī redzams pāvs ar neizlaistu asti – tas nozīmē, ka jūs reāli un patiesi novērtējat savas spējas, racionāli izmantojat savus spēkus.

23) Zaķis.

Sapnī redzēt zaķus nozīmē veiksmīgu dzīves apstākļu pavērsienu: jūs būsiet daudz apmierinātāks ar saviem ienākumiem, nekā līdz šim.

Sapnī redzēt baltus zaķīšus – tas nozīmē uzticību mīlestībā gan precētiem, gan neprecētiem. Ja jūs sapnī redzat nerātnīgus trušus ap jums – tas nozīmē, ka jūsu prieku veicinās bērni.

24) Žurka.

Sapnī ķert žurku – briesmas. Ēst žurkas – nepatikšanas. Redzēt žurku – sliktas ziņas.

Sapnī nonākt žurku lamatās – tas nozīmē, ka jums vajag sargāties no laupīšanas; redzēt tukšas žurku lamatas – jums nedraud apmelošana un sāncensība; uzstādīt žurku lamatas – zīme tam, ka jums kļūs zināmi jūsu ienaidnieku nodomi.

25) Krauklis.

Redzēt sapnī kliedzošu kraukli – slikta zīme; nosist to – nozīmē izglābties no bīstama pretinieka, redzēt kraukļu baru – paredzama tikšanās ar afēristu.

Jums tuvumā sēdošs krauklis – skumjas; krauklis lidojumā – sliktas ziņas; sapnī ēst kraukli – nepatikšanas. Jums sapnī parādījies krauklis, kas kaut ko nesa knābī un izgāza – laba zīme, tāds sapnis sola jums peļņu.

26) Čūska

Sapņi par čūskām – tas ir brīdinājums par dažādas veida un formu ļaunumu. Redzēt sapnī tuvojošos vai kādam uzbrūkošu čūsku – tas nozīmē cīņu par eksistenci, kā arī sirdsapziņas pārmetumus.

Sapnī nosist čūsku – tas nozīmē, ka jūs darīsiet visu, lai sasniegtu savas intereses vai to, lai ar tām rēķinātos pārējie cilvēki.

27) Zebra.

Sapnī redzējāt zebru – jūs dzīsieties pakaļ kaut kam pilnīgi neienesīgam, un jums radīsies interese par vairākām lietām vienlaikus.

Ja jūsu sapnī zebra laimīgi skrien, uzgrauž zālīti, tas nozīmē, ka tagad jums dzīvē viss ir labi, nav par ko satraukties, viss notiek tā, kā jūs to arī vēlējāties. Iespējams, ka zebra nozīmē īslaicīgu nelaimju periodu un neveiksmi mīlestībā.

Kādus dzīvniekus jūs visbiežāk redzat sapnī?

avots: learning-mind.com

Pievienot komentāru