Ja jūs turpināt gulēt pēc pirmā modinātāja signāla, tas nozīmē lūk šo..

Rīta pamošanās atlikšana – viens no nopietnākajiem netikumiem, kas var piemist cilvēkam. Šī ieraduma pētījumi ir ļoti nopietni. Mēs no sākuma atliekam savu pamošanos.. 

Vēlāk mums jau ir palicis maz laika, lai sataisītos, un darbā ierodamies jau ar nokavēšanos. Parasti tie, kam piemīt šis netikums, var šķist slinki un bezatbildīgi. Bet veiktie pētījumi pierāda ko citu.

Cilvēki, kas turpina gulēt pēc modinātāja signāla noskanēšanas, ir gudrāki, radošāki un laimīgāki.

Satoši Kanazava un Kaija Perina veica pētījumus, kas aplūkoja dabas diennakts ritmu un ritmu, kāds uzspiests sabiedrībai, un kuru mēs fiziski īsti negribam pieņemt. Mūsu senči sekoja līdzi tikai diennakts ritmam, un tādēļ tie, kas mūsdienās joprojām tā dara un atsakās reaģēt uz modinātāja signāliem, patiesībā ir uzvarētāji. Tādā veidā šie laimīgie vairo radošumu un intelektu, kas savukārt ļaut viņiem būt apmierinātākiem par tiem, kas ceļas uzreiz pēc pirmā modinātāja zvana.

Tas sakrīt arī ar cita pētījuma rezultātiem, kas tika veikts Sauthemptonas universitātē. Noskaidrojās, ka pūces (tie, kas iet gulēt pēc 11 vakarā un ceļas pēc 8 no rīta), krietni biežāk iegūst lielāku algu un, kā likums, ir apmierinātāki ar savu dzīvesveidu.

Jūs varat justies nedaudz vainīgs, kad, atšķirībā no citiem, nespējat pamosties pēc pirmā modinātāja signāla. Tomēr tā ir ne tikai normāla parādība, bet arī nepārprotami pozitīvs signāls!

avots

Pievienot komentāru