Japāņu attīrīšanas metode: paturi kājas šajā minerālvielu maisījumā un sajūti pirmos rezultātus

Tu pamanīsi rezultātus jau pēc pirmās lietošanas reizes! Tas ir tik lieliski, izmēģini!

Baktērijas un toksīni pastāvīgi nonāk mūsu organismā ar pārtiku, dzērieniem un gaisu, un mēs esam pakļauti dažādiem piesārņojošiem faktoriem. Tāpēc mūsu uzdevums ir katru dienu detoksicēt mūsu ķermeni, lai nākotnē nebūtu nopietnu slimību, un mēs varētu paātrināt jau esošo slimību ārstēšanu.

Japāņu detoksikācijas tehnika

Ir dažādi veidi kā panākt pilnu detoksikāciju, bet nešaubīgi labākie veidi ir vanniņas kājām, un, lai arī tas var šķist dīvaini, rezultāti ir patiešām neticami, it īpaši, ja japāņu tehniku, kura attīra visu ķermeni, pielieto regulāri.

Lielākais vairums mūsu ķermeņa nervu atrodas mūsu pēdās, kas tās padara daudz jūtīgākas. Tajā pašā laikā tas mēdz būt izdevīgi, jo mēs varam izārstēt jebkuru slimību, iedarbojoties uz pēdām.

Un tie nav tikai tukši vārdi! Savu efektivitāti šī japāņu metode apliecina jau vairākus gadsimtus. Viss ir ģeniāli vienkārši!

1.Vanniņa kājām ar minerāliem

Ielej karstu ūdeni bļodā vai nelielā spainī, lai tavas kājas būtu pilnībā noklātas ar ūdeni. Tad pievieno 2 ēdamkarotes magnija sulfāta (magnēzija), 2 ēdamkarotes cepamās sodas, 2 ēdamkarotes jūras sāls, 2 ēdamkarotes ābolu sidra etiķi, ēteriskās eļļas pēc tavas izvēles. Labi sajauc, līdz katra sastāvdaļa ir izšķīdusi.

Atslābinies un turi kājas šajā maisījumā 30 minūtes, lai efekts būtu maksimāls. Neuztraucies, ja pēc šīs ārstēšanās procedūras tu sajutīsi nelielu nogurumu, tā ir daļa no detoksikācijas procesa, un mēs rekomendējam palielināt magnija daudzumu ikdiena uzturā.

Ja tev iztrūkst kāda no sastāvdaļām, tu vari vanniņu taisīt tāpat, bet efekts būs nedaudz mazāks.

2. Vanniņa ar bentonīta mālu

Ūdenim pievieno pus glāzi Epsom sāli un ēteriskās eļļas. Atsevišķā stikla traukā samaisi nedaudz ūdens ar 3 ēdamkarotēm bentonīta mālu, labi samaisi un pievieno ūdeni.

Turi kājas vanniņā 25 minūtes dienā, lai palielinātu magnija līmeni organismā, kā arī sekmētu citu uzturvielu uzsūkšanos.

3. Vanniņa ar ingveru un ūdeņraža peroksīdu

Pievienojiet ūdenim 5 ēdamkarotes ūdeņraža peroksīda un 1 tējkaroti ingvera pulveri, samaisi un ievieto kājas  vanniņā uz pusstundu. Šis līdzeklis stimulē šūnu un audu reģenerāciju, kā arī attīra ķermeni no visiem tajā esošajiem toksīniem un baktērijām.

Nav svarīgi, kuru no trim produktiem tu izmanto, vienkārši dari kādu no trim procedūrām vienu mēnesi katru dienu, ne tikai, lai detoksicētu ķermeni, bet arī lai uzlabotu kopējo veselības stāvokli un stiprinātu imūnsistēmu.

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru