Jūsu dzimšanas datuma pēdējos ciparos ir paslēptas jūsu rakstura iezīmes. Vai tas ir par jums? Ko slēpj jūsu dzimšanas datuma pēdējais cipars

Jūsu dzimšanas gada pēdējais cipars ir īpaši svarīgs. Pēc fenšuj mācībām tas ir saistīts ar vienu no pieciem pamatelementiem. Un šis elements nosaka svarīgākos momentus jūsu liktenī.

Saskaņā ar senu ķīniešu kalendāru, uz kā balstās austrumu horoskops, pieci galvenie elementi ir Koks, Uguns, Zeme, Metāls un Ūdens, tie nosaka mūsu dzīvi un veido cēloņsakarības. Astrologi uzskata, ka šie elementi ietekmē ne tikai cilvēka dabu, bet arī viņa raksturu. Viņi nosaka garīgo organizāciju, personiskos paradumus un uzvedību.

LASI VĒL: Ja jūs dzerat kafiju katru rītu, lūdzu, izlasiet šo rakstu. Lūk, ko kafija dara ar jūsu organismu!

Paskatieties uz pēdējo dzimšanas gada skaitli un uzziniet ko jaunu par sevi! Ja gada pēdējais cipars ir:

0 vai 1 – gads atrodas Metāla iedarbībā:

2 vai 3 – gads atrodas Ūdens elementa ietekmē;

4 vai 5 – gads atrodas Koka elementa ietekmē;

6 vai 7 – gads atrodas Uguns elementa ietekmē;

8 vai 9 – gads atrodas Zemes elementa ietekmē.

Metāls

Tie ir mērķtiecīgi, apņēmīgi un neatkarīgi cilvēki. Viņi prot un mīl vadīt. Bieži izskatās, ka viņiem krūtīs ir dzelzs sirds. Viņu milzīgā iekšējā spēka dēļ viņi izskatās bezjūtīgi. Toties Metāla cilvēkiem ir lieliska intuīcija. Turklāt viņi spēj izturēt tur, kur citi jau ir salūzuši. Turklāt daudzi viņu paziņas atzīmē trako “metāla” cilvēku magnētismu.

Viņiem ir milzīga vajadzība pēc personiskās telpas. Daži uzskata, ka viņi ir izsmalcināti un pretenciozi. Viņi vienmēr ir gatavi nākt palīgā, bet nekad neprasa palīdzību sev. Viņi necieš iejaukšanos savā dzīvē un nepieņem nelūgtus padomus. Parasti metāliskie cilvēki ir ambiciozi un laimīgi biznesā.

Vājā vieta ir viņu attiecībās ar citiem, jo tie ir pārmērīgi kritiski un spītīgi. Attiecības bieži vien sabrūk tāpēc, ka partneris nevēlas sekot viņu ambīcijām. Viņi ļoti daudz prasa no sevis un no saviem tuviniekiem.

Ūdens

Ūdens elementa cilvēki ir elastīgi, nepastāvīgi un neprognozējami. Ūdens liek viņiem peldēt pa straumi, bet viņi bieži to pat nesaprot. Viņi ir izkliedēti un neprognozējami, toties prot pielāgoties jebkādiem apstākļiem. Viņiem ir bagāta iztēle, tie ir romantiski un apburoši. Uzņemties atbildību ūdens cilvēki nemīl, viņiem pastāvīgi jājūtas brīviem.

Viņiem ir lieliska intuīcija, un viņi ir brīnišķīgi sarunu biedri. Ūdens cilvēki viegli iekaro uzticību un citu pieķeršanos, liek viņiem justies īpašiem un unikāliem. Tāpēc viņi labi mijiedarbojas ar cilvēkiem un prot vadīt biznesu.

Viņu vājums ir tāds, ka viņi vienmēr cenšas būt patīkami un pakļauj savu personību, kļūstot par neizlēmīgiem, pasīviem un nomāktiem. Attiecībās jāseko, lai partneris ne izmantotu ļaunprātīgi viņu pacietību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

COMMENTS

Pievienot komentāru