Jūsu trīs potenciālās otrās pusītes, balstoties uz jūsu zodiaka zīmi

Auns

Auns + Jaunava

Lai gan šīm zodiaka zīmēm, piemīt pilnīgi pretējas dabas, viņu saikne būs ļoti veiksmīga un noturīga. Jaunava spēlēs pēc noteikumiem un visu plānos, bet Auns iesaistīsies visādās avantūrās un piedzīvojumos. Auns parādīs Jaunavai, kā nepieciešams priecāties par dzīvi, bet Jaunava iemācīs Aunam domāt daudz loģiskāk. Šī saikne būs tik spēcīga, ka viņi spēs kompensēt viens otra nepilnības.

Auns + Ūdensvīrs

Domu un emocionālā ziņā šis pāris ir daudz saderīgāks. Viņi spēj sarunāties stundām. Viņu kaisle ir lipīga un visaptveroša, bet emocionālā saikne ir spēcīga un neizjaucama. Viņi ātri spēj aizkaitināties un sākt strīdēties, taču tik pat ātri arī salīgst mieru, to visu nostiprinot ar vētrainu seksu.

Auns + Strēlnieks

(Skatiet Strēlnieku aprakstu)

Vērsis

Vērsis + Vēzis

Abas zodiaka zīmes ir praktiski reālisti, kas aizdomājas par savu nākotni. Viņi nekad neko nedarīs, pirms nebūs pakonsultējušies viens ar otru, kā arī reti strīdēsies, jo uzskata, ka visu vienmēr ir iespējams mierīgi izrunāt. Tās ir spēcīgas un noturīgas attiecības, kurās Vērsis būs mierīgs.

Vērsis + Mežāzis

Abi tiecas pēc varas un vientulības, taču savu potenciālu atklāj vislabāk, ja atrodas viens ar otru attiecībās. Tās ir attiecības, kurās viņi var būt ļoti pārliecināti par visu.

Vērsis + Ūdensvīrs

(Skatiet Ūdensvīra aprakstu)

Dvīņi

Strēlnieks + Dvīņi

Tā ir viena no retajām attiecībām, kurās Strēlnieks kļūs daudz romantiskāks. Parasti Strēlnieki paši par sevi ir ļoti spēcīgi, bet Dvīņu mīlestībā ir kas tāds, kas liks viņiem kļūt daudz romantiskākiem. Dvīņi izbauda attiecības ar Strēlnieku, jo viņi atbalsta viņus emocionāli, fiziski un arī domās. No tā Dvīņi iegūst sev skaistu nākotni kopā ar lieliskajiem Strēlniekiem. Dvīņi vienmēr tiecas pēc saviem mērķiem, bet ar Strēlnieka atbalstu viņiem tas izdosies daudz veiksmīgāk.

Svari + Dvīņi

Šo attiecību pamatā ir spēcīga un noturīga draudzība. Šis pāris ņem vērā viens otra vajadzības un vēlmes, jo vēl viens otram tikai to pašu labāko. Viņi teju nekad nestrīdas, jo uzskata, ka problēmu atrisinājums vienmēr atrodas kaut kur pa virsu. Neskatoties uz to, ka viņi ir ļoti atšķirīgi, viņi tik un tā zina, kad nepieciešams iziet uz kompromisu. Šķiet, ka šis ir viens no pārliecinātākajiem pāriem, jo viņu mīlestība tiek balstīta uz draudzību.

Dvīņi + Zivis

(Skatīt Zivju aprakstu)

Vēzis

Vēzis + Vēzis

Kad divi Vēži saiet kopā, viņi iemīlas viens otrā ļoti spēcīgi un uz ilgu laiku. Viņi pārāk ātri steidzas ar šīm attiecībām, jo viņiem ir sajūta, ka viņi pazīst viens otru par visiem 100%. Un kādēļ gan vilcināties, ja esat atraduši cilvēku, ar kuru vēlaties pavadīt visu savu atlikušo dzīvi.

Vēzis + Vērsis

(Skatīti Vērša aprakstu)

Vēzis + Skorpions

(Skatīt Skorpiona aprakstu)

Lauva

Lauva + Lauva

Spēcīgā saikne divu Lauvu starpā rodas tādēļ, ka viņi ir ļoti patstāvīgi un patmīlīgi. Viņiem nekas nav īsti vajadzīgs, bet viņi ciena viens otru. Abi saprot, ka nav nepieciešams nemitīgi atrasties blakus savam partnerim, taču viņi ciena attiecības un pieturas pie tām. Šis ir pāris, kuram nav bail no strīdiem un ilgākas prombūtnes.

Lauva + Strēlnieks

Šī ir visinteresantākā zodiaka zīmju saikne. Katrs no viņiem ir bezrūpīgs, patmīlīgs un nemīl drāmu. Viņi attiecībās ir tik neuzmanīgi savās attiecībās, ka draugu vai paziņu kompānijā reizēm pat ne brīdi nepieminēs, ka ir attiecībās. Viņiem nepatīk izrādīt savas attiecības un jūtas pret kādu personu visiem. Pat tad, kad viņi ir kopā, tas nenozīmē, ka viņi būs viens otram līdzās. Viņiem pietiek vien ar maigu skūpstu un apskāvienu.

Lauva + Svari

(Skatīt Svaru aprakstu)

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru