Kā 9 gadus vecs puisītis izglāba savas mammas dzīvību

Kādu dienu 9 gadus vecais Kamdins, ierodoties mājās pēc skolas, pamanīja, ka viņa mammai ir grūti elpot.

Kimberlija Smita – vientuļā māte 9 gadus vecajam Kamidam un tikko dzimušam puisītim, tādēļ viņai ikdienas lielais nogurums ir pavisam ierasta lieta. Taču viņas brīnišķīgais dēls Kamdins vienmēr mātei palīdzējis – auklējis savu brālīti, mainījis viņam pamperus, gatavojis ēdiena pudelītes.

Tajā dienā māte mēģināja pierunāt Kamdinu, ka viņai viss ir kārtībā – vajagot tikai mazliet atgulties, tad viss pāriešot. Taču Kamdins neļāva viņai to darīt un nelikās mierā, kamēr mamma nedevās uz slimnīcu.

Zēns atceras: “Es viņai teicu, ka mums jāiet. Es vienkārši aizgāju, uzvilku apavus, mēteli un pateicu mammai, lai viņa taisās.”

Kad Kimberlija saprata, ka viņai nav izvēles, viņa piekrita doties uz slimnīcu. Kad viņi aizbrauca uz slimnīcu, ārsti veica izmeklēšanu un saprata, ka vēl nedaudz un sieviete būtu devusies uz viņsauli…

Bērns izglāba mammas dzīvību!

Izrādījās, ka sieviete cieta no plaušu embolijas – abas plaušas jau bija piepildītas ar asins recekļiem.

“Ja es būtu devusies gulēt,” stāsta sieviete,” Visticamākais, ka tā būtu bijusi arī pēdējā reize.”

Kimberlija nedēļu pavadīja slimnīcā. Ārsti ne reizi vien apgalvoja, cik ļoti sievietei paveicies ar tik uzmanīgu un vērīgu dēlu.

Kamdins nespēja paskaidrot, kādēļ tieši viņš mudinājis mammu braukt uz slimnīcu, bet viņš esot jutis, ka tā vajagot. Pavisam nesen zēnam skolā stāstīja par plaušu emboliju, kas tieši atgadījās arī ar viņa māti.

avots

Pievienot komentāru