Kā dekorēt savu māju ar šļirci un krāsu palīdzību?

Ja jūs meklējat kaut ko neparastu, kā izrotāt savu māju, tad šis ir ideāls projekts! Germarī Bruera no bloga Homeology pastāstīja par to, kā izmantojot parasto šļirci, var īstenot dažādus radošus projektus.

LASI VĒL: Nesteidzieties izmest tapešu pārpalikumus: piedāvājam 5 oriģinālas idejas, kā tās izmantot

“Šis ir ļoti vienkāršs projekts, un jums nevajadzēs tam tērēt daudz laika un pūļu!”

Pamatā Germarī izmantoja šo medicīnisko rīku zīmēšanai. Viņa sāka realizēt projektu, izvēloties dažādas drosmīgas, jautras krāsas! Viss, kas jums būs nepieciešama ir šļirce, iespējams, vairākas!

Kad viss bija sagatavots, sieviete sāka piepildīt šļirces. Kad sieviete sāka gleznot uz sienas, es vairs nevarēju atraut skatienu. Tas tiešām bija vareni!

Germari saka, ka krāsu labāk ir atšķaidīt. Krāsa tecēs uz leju, veidojot nevainojamas līnijas! Tad sieviete paņēma vēl vienu šļirci un sāka veidot nākošās līnijas.

“Pēc tam, kad biju pabeigusi veidot vienu sienu, es pārgāju pie nākamās”! Neatkarīgi no tā, cik daudz jums ir krāsu, jums veidosies brīnišķīgas līnijas.

Kopumā šī metode ir absolūti unikāla!” Izmantojot šo metodi, Germari iesaka sākt ar mazāku krāsu daudzumu, un tikai pēc tam pāriet pie lielākiem apjomiem!

Neaizmirstiet padalīties ar šo stāstu, ar draugiem.

LASI VĒL: Kā savām rokām pagatavot “šķidrās tapetes”. Miljona vērta ideja!

avots: makataka.su

Pievienot komentāru