Kā izvēlēties cimdus ziemai: labākie modes padomi

Lasi modes padomus, kas palīdzēs izvēlēties kvalitatīvus cimdus ziemai.

Ar aukstumu iestāšanos, par garderobes neatņemamu sastāvdaļu kļūst pirkstaiņi un cimdi. Šādi aksesuāri ir vienkārši neaizvietojami ziemas periodā: tie sasilda un piešķir īpašu šiku un eleganci pat visbanālākajam tērpam.

Bet kā pareizi izvēlēties cimdus ziemai, lai tie kalpotu ilgāk, un galvenais, lai rokas nesalst?

Pievērsiet uzmanību materiālam. Pirms pirkt vienu vai otru cimdu pāri, pārliecinies, vai šis materiāls var sasildīt tevi salā ziemā. Piemēram, plīšā cimdi ir ļoti silti, viegli un patīkami. Arī vilnas cimdi ir silti, bet pietiekami ātri iesūc mitrumu. Zamšādas cimdi izskatās ļoti stilīgi, bet patiesībā tie nav nemaz nav praktiski. Šādu materiālu ir viegli notraipīt, un tas ātri kļūst spīdīgs. Ja tu izvēlējies dabīgas ādas cimdus, pievērs uzmanību izstrādājumiem no brieža ādas. Šis materiāls nepalaiž aukstumu un ilgi kalpo.

Pievērs uzmanību oderei. Tas attiecas uz cimdiem, kas izgatavoti no ādas, plīša vai zamšādas. Ja nav oderes, tad krāsa droši vien iekrāsos rokas. Un tas savukārt var izraisīt alerģiju. Tāpēc, izvēloties cimdus, pievērsiet uzmanību oderei, kas ne tikai kalpos par aizsargslāni no krāsas, bet arī pateicoties tai tiks veikta siltumizolācijas funkcija.

Pievērsiet uzmanību šuvju kvalitātei. Ja jūs dodat priekšroku cimdiem no vilnas, pievērsiet uzmanību materiāla kvalitātei un šuvēm – tām jābūt stiprām un izturīgām. Citādi tu riskē palikt bez cimdiem visnepiemērotākajā brīdī.

Izvēlies cimdus pēc sava izmēra. Pirms pērkot aksesuāru ziemai, pārliecinieties, vai cimdi ir ideāli piemēroti jūsu rokas lielumam. Kad cimdi ir mazi, notiek asinsvadu saspiešana, pasliktinās asinsrite un rokas sāk salt.

avots: budvtemi.com

Pievienot komentāru